YouTube için MacBook alınır mı?

Enes5234

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben son 1-1, 5 yılda bilime çok sardım ve şu aralar YouTube kanalı açmaya karar verdim. Aynı anda günlük işlerimi görecek bir MacBook arıyorum. İşte çalışacak kabiliyete şu an sahip değilim. O yüzden para biriktiriyorum. Videolarım 4K 60FPS çekmeyi düşünüyorum. Ne önerirsiniz? En az 128 GB ve bütçe 10000-17000
(2.el)

Son düzenleme:
Ağır işlerde baz model MacBook'un zorlandığını çok duymuştum. Upgrade etmek istersen de epey para bayılıyorsun. İkinci el olarak almak istersen yine bütçeni aşabilir. O yüzden Windows masaüstü toplaman senin için daha iyi olabilir.

Ağır işlerde baz model MacBook'un zorlandığını çok duymuştum. Yükseltmek istersen de epey para bayılıyorsun. İkinci el olarak almak istersen yine bütçeni aşabilir. O yüzden Windows masaüstü toplaman senin için daha iyi olabilir.

Vallahi benim Kamera olarak iPhone 8'im var zorlamaz diye düşünüyorum. Zaten İPad ve İPhone’num olduğu için MacBook istiyorum

Macbook Air baz modeli ile video işleme ve kurgulama yapabiliyorsun ama biraz ağır yükte zorlanıyor diye biliyorum. Yani her türlü işini görür ama biraz uzun sürebilir. Tabi son tercih sana kalmış.

MacBook Air baz modeli ile video işleme ve kurgulama yapabiliyorsun ama biraz ağır yükte zorlanıyor diye biliyorum. Yani her türlü işini görür ama biraz uzun sürebilir. Tabii son tercih sana kalmış.

Peki GTX 1650 Laptoplara ne dersin 2.el olarak 11000-14000 arası

Macbook Air baz modeli ile video işleme ve kurgulama yapabiliyorsun ama biraz ağır yükte zorlanıyor diye biliyorum. Yani her türlü işini görür ama biraz uzun sürebilir. Tabi son tercih sana kalmış.
Veya MacBook Pro 2017 i5 8gb versiyonları 12000-14000 arası bulunabiliyor. Grafik Intel İris Plus HD640

Son düzenleme:
Onlar da işini çok rahat görür. Ama yine de "windows laptop önerisi" diye konu aç. Daha fazla kişiden öneriler alabilirsin. Günün sonunda yine kararı kendin ver.

Peki GTX 1650 Laptoplara ne dersin 2.el olarak 11000-14000 arası

Veya MacBook Pro 2017 i5 8gb versiyonları 12000-14000 arası bulunabiliyor. Grafik Intel İris Plus HD640
IMG_0108.png
IMG_0109.png

İkisi de güzel duruyor ama Lenovo daha çok aklıma yattı gibi. Yine de laptop önerisi kategorisinde konu açıp insanlara danış. Daha fazla insana ulaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı