YouTube reklam engelleme için kesin çözüm var mı?

Hocam bende uBlock Origin, Chrome kullanırken de reklamları engelliyor. Ancak ara sıra internet kesilmiş gibi video yüklenmiyor. YouTube’da arama vs. yapabiliyorum, ancak videoya girince siyah ekran yükleniyor kısmında takılı kalıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı acaba, YouTube’un bir önlemi mi?
 
Kesin olarak bir çözüm var mı? uBlock Origin ile ön belleği temizleyip, güncelle yapıyorum ama yine reklam çıkıyor.

Bunu kullanabilirsin.
Uyarı veriyorsa kapat tekrar aç vermez.

1698223158042.png
 
Uzun vadede en iyi çözüm premium gibi duruyor. İlerisini bilemem ama şu an fiyatı hem öğrenci hem de normal için Papara, Sipay ile vs 10-15 TL'ye denk geliyor.

Premium almam dersen de tek çare Edge + uBlock Origin önbellek temizleme gibi duruyor. Adamlar arı gibi güncelliyor listeleri ama bunun bir sonu olacak gibime geliyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı