Youtube video yavaşlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vittorio

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
783
Çözümler
1
Arkadaşlar dünden beri bu problem var. Facebook' ta veya diğer sitelerdeki videolar hıphızlı yükleniyor. Youtube' deki videolar da donma oluyor video çok ağır yükleniyor. Acaba youtube de mi sorun var?
 
Kardeşim siyaseti karıştırmayın ciddi birşey soruyorum video izleyemiyorum.
 
bu sabah itibari ile bendede aynı sorun var bide videoların kalitesi düştü dün izledigim görüntü bugün bugulu gösteriyo
 
Bahsettiğiniz sorunu herkes yaşıyor. Bende tabii. Mecburen flaş player'ın yeni güncellenmesini bekliyorum. Başka neyden olabilir ? Ya da Youtube sayfasından kaynaklanıyor. Dailymotion ve İzlesene gibi video paylaşım sitelerinde herhangi bir sorun yok. Kısa bir süreliğine diğer video sitelerini ziyaret etmelisiniz.
 
Son düzenleme:
Youtube dış kaynaklı bir sitedir. Sunucular yurt dışında Türkiye dış hatları zayıf olduğundan zaman zaman bu durumlar oluşabilir.
 
Türkiye genelinde böyle bir sorun mevcut. Youtube böyle bir sorun olduğundan habersiz herhalde 3 gündür böyle ve uyarı veya düzeltme yok. VPN programları da iş görmüyor.
 
Yaklaşık 2, 3 haftadır bende de bu sorun mevcut. VPN programı kullanmazsam eğer, videoyu kesinlikle 480p dahi izleyemiyorum.
 
Flash player mı? O devir kalktı. Youtube HTML5 üzerinden çalışıyor.
 
Malumunuz gündemde bir sürü tape kayıtları var. Youtube'uda kapatırsak iyice alehimize şeyler dönecek demişler. Bu sebepten kapatmak yerine, videoların izlenmesini engellemek amacıyla böyle bir yavaşlatma söz konusu. Şahsi görüşüm bu yönde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı