YouTube videolarım önerilmiyor

jeann1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube videolarım önceden önerilirken artık önermiyor. 2 bin aboneye sahibim. Attıgım video maksimum 20 o da en yüksek önceden 500-3000 aralarında geziyordu. Kanalıma bot basıldıgını düşünüyorum. Algoritma bozulmuş olabilir. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• GDFGFDGFDG.PNG
    GDFGFDGFDG.PNG
    2,7 KB · Görüntüleme: 91
  • DSSD.PNG
    DSSD.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 81
Etiket vs. atın konuyla alakalı, videoların Shorts halini paylaşın kısaltıp fragman gibi ve sonuna "Yayında!" vs. yazın.

Açtığın konuya bile kimse cevap atmamış sendeki de şans işte. Ben de youtube içeriği üretiyorum ve aynı sorundan mağdurum. Çok izlenmesine emin olarak attığım bir shorts hiç keşfet sistemine bile giremediğinden 0 izlenmede kalıyor bazen de 2 bin 3 bin gibi rakamlara ulaşıyor.

Youtube kendi içinde çok fazla politika değiştiriyor ve anlık olarak twitter gibi gündemi takip etmeni istiyor gibi bir durum söz konusu. Sende daha güncel içerikler ve daha çok tıklanan etiketler kullanarak videolarının izlenmesini arttırabilirsin. Bu arada kapak fotoğrafın ve kullandığın başlık da çok önemli. İnsanları hemen kendine çekebiliyor olman lazım. Bu aralar bir de short videolarına yönelirsen senin için daha iyi olabilir çünkü short videoları normal videolara kıyasla çok daha fazla izlenebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı