YouTube'a bakıp sunucu kurmak emek hırsızlığı mıdır?

SraggzL

Hectopat
Merhaba dostlar. Ben size emek hırsızlığı hakkında bir şey soracaktım. Bizim dinimizde (Müslüman) emek hırsızlığı haramdır. Ben şimdi bir server kuruyorum. YouTube'da adamlar indirme linkini falan veriyor ve ben yüklüyorum. Bu benim yaptığım hata mı? Emek falan vermiyorum yani ama adamlar paylaşıyor. Cevaplarsaniz çok memnun olurum. Hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam zaten paylaşarak böyle bir durumu kabul etmiş oluyor? sen adam paylaşmamasına rağmen alıp kurarsanız o zaman emek hırsızlığı olur.

Adam niye insanların kullanmasını istemediği şeyin bağlantısını koysun ki? Emek hırsızlığı olacağını düşünse paralı falan yapardı.

Arkadaşlar merhaba ben Minecraft server kuruyorum ve server kurduğum için serverde scriptler falan olması gerekiyor. Ben bu scriptleri falan hazır alıyorum bu konuyu neden açtım diye sorarsanız bazı kişiler scriptleri kendileri yapmıyor. CTRL C CTRL v yapıyorlar ama bende kullanıyorum. Emek hırsızlığı olur mu? Buna benzer konu açmıştım ama o map içindi onu hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben Minecraft server kuruyorum ve server kurduğum için serverde scriptler falan olması gerekiyor. Ben bu scriptleri falan hazır alıyorum bu konuyu neden açtım diye sorarsanız bazı kişiler scriptleri kendileri yapmıyor. CTRL C CTRL v yapıyorlar ama bende kullanıyorum. Emek hırsızlığı olur mu? Buna benzer konu açmıştım ama o map içindi onu hallettim.

Çalmak emek hırsızlığı olmaz yarasın koçuma gibi bir yaklaşımda bulunmak istemiyorum doğrusu bu değil tabii bu biraz sana kalmış. Tabii anlattığın olay çalmaksa... iyi sosyaller.

Açık olarak paylaşılan scriptler var. Adamlar kendi yaptığı scripti kendi istekleriyle paylaştılarsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta kendi rızası var ortada.

Buna benzer birkaç konunuzu gördüm. Tekrar aynı cevabı vermek istiyorum. Herkesin kullanması için paylaşılan herkese açık bir dosyayı kullanabilirsiniz.

Buna benzer birkaç konunuzu gördüm. Tekrar aynı cevabı vermek istiyorum. Herkesin kullanması için paylaşılan herkese açık bir dosyayı kullanabilirsiniz.

Aynen aynen mesajdada belirttim zaten laf yapmasınlar diye.
Açık olarak paylaşılan scriptler var. Adamlar kendi yaptığı scripti kendi istekleriyle paylaştılarsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta kendi rızası var ortada.

Teşekkür ederim.
Çalmak emek hırsızlığı olmaz yarasın koçuma gibi bir yaklaşımda bulunmak istemiyorum doğrusu bu değil tabii bu biraz sana kalmış. Tabii anlattığın olay çalmaksa... İyi sosyaller.

Benim yaptığım çalmakmı :D Allah korusun diyelim zaten size bu yüzden soruyorum eğer emek hırsızlığına falan girerse açmam serveri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı