Youtube'dan nefret ediyorum

Kesinlikle katılıyorum. Bende merak etmişimdir bunu. Misal yeni keşfettiğim gurubu yazıyorum ama çok alakasız yerden müzikleride seriyor bir yanda. İyi de kardeşim bari keşfettiğime benzer tatlarda bul getir sonucu değil mi
Yok arkadaş illaha salak saçma şarkılar seçip insanı çileden çıkaracaklar.

Yok arkadaş illaha salak saçma şarkılar seçip insanı çileden çıkaracaklar.
Yani onu da ben yapıyorum youtube benim işimi pek görmüyor açıkcası. Yan sekmede alakasız video içeriklerini gösteriyor. Veya tür olarak tarzım dışında müzikleri listeliyor. Yani benim için youtube çöplükte gümüş aramak gibi bir yer aslında. Yabancı forumlardan veya listelerden bakıyorum youtube düşmüşse dinleyip indiriyorum soulseek ile. Youtube'dan bana bir tek artı dinletmesi oda eğer yüklüyse. Bazen olmayadabiliyor 😄

Yani onu da ben yapıyorum youtube benim işimi pek görmüyor açıkcası. Yan sekmede alakasız video içeriklerini gösteriyor. Veya tür olarak tarzım dışında müzikleri listeliyor. Yani benim için youtube çöplükte gümüş aramak gibi bir yer aslında. Yabancı forumlardan veya listelerden bakıyorum youtube düşmüşse dinleyip indiriyorum soulseek ile. Youtube'dan bana bir tek artı dinletmesi oda eğer yüklüyse. Bazen olmayadabiliyor 😄
Ben Spotify Web kullanıyorum müzik dinlerken ama bazı albümler vs Spotify'da olmayabiliyor (örneğin Nirvana'nın Live and Loud'u bu yıl eklendi yada yerli örnek vereyim, Mavi Sakal'ın Kan Kokusu albümü halen Spotify listelerinde yok) ve o zaman YouTube ile sinir krizi geçiriyorum.

1574233195537.png

Google > Hesap > Veri Ve Kişiselleştirme > youtube geçmişi ' e bakar mısın açık mı?

burdan ayarlamalar yapabilirsin..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı