"Konuşacağım" yerine "konuşucam" diye söylerseniz bir sıkıntı olmaz. Mümkünse doğal olun, yapmacık olmayın.Kardeşim diyor 1000 abone olunca kendini göster. Türkçeyi düzgün konuşmak derken "konuşucam" yerine "konuşuyorum" demekten bahsettim.
"Konuşacağım" yerine "konuşucam" diye söylerseniz bir sıkıntı olmaz. Mümkünse doğal olun, yapmacık olmayın.Kardeşim diyor 1000 abone olunca kendini göster. Türkçeyi düzgün konuşmak derken "konuşucam" yerine "konuşuyorum" demekten bahsettim.
Kulakiçi kulaklık kulanıyorum. Sesim kötü çıkmış. Kaliteli kulaklık nereden bulabilirim?"Konuşacağım" yerine "konuşucam" diye söylerseniz bir sıkıntı olmaz. Mümkünse doğal olun, yapmacık olmayın.
Ucuza kaliteli mikrofon nereden bulabilirim?Mümkünse masanın üstüne koyulan mikrofonlardan alın.
"Konuşacağım" yerine "konuşucam" diye söylerseniz bir sıkıntı olmaz. Mümkünse doğal olun, yapmacık olmayın.
Türkçeyi düzgün konuşmaktan bahseder misiniz?Türkçeyi anlaşılır şekilde düzgün konuşmayan insanları izlemeyi tercih etmem. Yüzünü gösteren insanları izlerim daha çok çünkü tepkilerini görmek hoşuma gider. Sürekli içerik üretmeniz veya bir alanda inanılmaz iyi videolar çekmeniz gerek abone, izlenme ve beğeni kazanmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.