YT Music vs Spotify

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce hangisi tercih edilmeli? Aktif müzik dinleyicisiyim. Her ikisini de kullananlar yorumlarını belirtirse sevinirim.

İkisini de kullandım, şuan Spotify'ı yeniledim, Youtube Music'in de son 1 ay denemesi kaldı. Net olarak Spotify diyorum ama YT Music'in de kendince artıları var tabi. Kalitesi yüksek olmasa da eski Youtube parçalarını (Spotify da bulunmayanları) tek uygulamada dinleyebiliyorsun. Ama şöyle de bir şey var, müzik açmak için tıkladığında her seferinde kocaman parça kapağını karşıma büyütüyor ve oynatma player'ını açıyor. Çok saçma ve gereksiz bir olay. Arayüz olarak hiç alışamadım zaten çok garip. Spotify'ın içinde podcast olması gerçekten harika (eğer dinliyorsan daha iyi anlarsın). Fiyat olarakta öğrenciysen Spotify yarı yarıya indirim uyguluyor ve öğrenciliğini doğruşamak çok basit. Görnderdikten 5 dakika sonra kabul edildi ve hemen indirimli olarak üyelik başlattım. YT Music ne bileyim yani olmuş ama adını koyamadığım bir sürü şey eksik gibi daha.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı