YTÜ %100 burslu işletme okunur mu?

Aloneniko

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortalama olarak sınava kadar bu puanları yakalayacağım ve son günlerde aklıma yatıyor gibi ancak okulun prestiji ve diploma katkısı gözümü korkutuyor sizce ODTÜ, Bilkent gibi okulların yanında bu okul çok mu sönük kalıyor? Okulda okuyanlar veya bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Anladım @Aloneniko, problem yok. Foruma şimdi girdim ve merak ettiğiniz yer hakkındaki düşüncelerimi aktaracağım.
YTÜ %100 İngilizce İşletmenin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. ODTÜ (İngilizce) İşletme ve Bilkent Üniversitesi tam burslu (İngilizce) İşletme bölümündekiler daha yüksek puan almış olabilir ama YTÜ %100 İngilizce İşletme onların yanında sönük kalmıyor ki diploma prestiji sayesinde güzel bir iş bulup ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi mezunlarıyla iş arkadaşı olabilirsiniz.
 
Anladım @Aloneniko, problem yok. Foruma şimdi girdim ve merak ettiğiniz yer hakkındaki düşüncelerimi aktaracağım.
YTÜ %100 İngilizce işletmenin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. ODTÜ (İngilizce) işletme ve Bilkent Üniversitesi tam burslu (İngilizce) işletme bölümündekiler daha yüksek puan almış olabilir ama YTÜ %100 İngilizce işletme onların yanında sönük kalmıyor ki diploma prestiji sayesinde güzel bir iş bulup ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi mezunlarıyla iş arkadaşı olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim 👍🏿
 

Yeni konular

Geri
Yukarı