Yulaf tarifleri

womanizer217

Hectopat
Daha fazla  
Hocamlar tekrar Gym'e donuyorum. Zaten yagliyim ama bulk yapacagim malum kis geldi. Yulafin tadi berbat oldugu icin kalorisi cok fazla olmayan ve protein orani da guzel olan yulafin berbat tadini maskeleyecek bulk tarifi onerilerinizi bekliyorum.

Hocamlar tekrar Gym'e donuyorum. Zaten yagliyim ama bulk yapacagim malum kis geldi. Yulafin tadi berbat oldugu icin kalorisi cok fazla olmayan ve protein orani da guzel olan yulafin berbat tadini maskeleyecek bulk tarifi onerilerinizi bekliyorum.

Ayrica basladiktan 1 ay kadar sonra creatine kullanmayi dusunuyorum ne kadar nasin kullanmaliyim hangi markayi tercih etmeliyim oneriniz varsa guzel olur.

Muz + kakao makineyle çek, sonra içine 1 barda kadar yulaf ekle derin dondurucu kabına koy 1 gün buzlukta beklesin al sana yulaflı mozaik pasta. Kakao ağır gelirse içine bitter oranı yüksek olan çikolata da çekebilirsin(BİM'de %85 olanı var benim bildiğim en yüksek olanı o)

Ben de şimdi ince öğütülmüş yulaf aldım, aldıktan sonra konunuza denk geldim. Ben kuru üzüm ve yoğurt ile tüketecegim, deneyebilirsiniz.

Hocam ince aldim ben de bunu ilk kez deneyecegim sorayim dedim. Acaba bu Shake'leri antrenmandan once mi sonra mi almak daha dogru ne kadar zaman once/sorna almalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı