Yulaf yiyebilen cindir

Yulafı kaseye döküp üstüne sıcak süt ekledim ve biraz bekledim. Ardından üzerine yeşil elma, fıstık ve bal koyup tüketmeye çalıştım. Şu an midemin bulantısı geçsin diye Ice Tea içiyorum. Bunu yemeyi nasıl becerebiliyorsunuz? Anormal olan ben miyim?
Evet evet insan yiyeceği değil zaten. Yulafla ilgili kötü bir anım bile var gerçekten kötü artık yulaf yiyince bağırsaklarım onu sindiremiyor, sanki diyare oluyorum.

Son düzenleme:
Her sabah bir kase yiyorum. 4 yemek kaşığı yulafı kaseye koyup üstüne biraz sıcak su koyuyurum. 10 dk bekletip yiyorum. Şimdiye kadar hiç mide bulantısı falan olmadı.

Son düzenleme:
Yulafı kaseye döküp üstüne sıcak süt ekledim ve biraz bekledim. Ardından üzerine yeşil elma, fıstık ve bal koyup tüketmeye çalıştım. Şu an midemin bulantısı geçsin diye ıce tea içiyorum. Bunu yemeyi nasıl becerebiliyorsunuz? Anormal olan ben miyim?

Ben şunu yapıyorum, her akşam yatarken manda yoğurdu. Manda yoğurdu hakikaten kalitedir, çok iyidir. Onun içine şöyle medine hurması doğrarım, üç tane veya beş tane. Ona biraz kestane balı ve bir de içine yulaf ezmesi atarım. Bu şekilde tüketiyorum(!)

Yulafı kaseye döküp üstüne sıcak süt ekledim ve biraz bekledim. Ardından üzerine yeşil elma, fıstık ve bal koyup tüketmeye çalıştım. Şu an midemin bulantısı geçsin diye Ice Tea içiyorum. Bunu yemeyi nasıl becerebiliyorsunuz? Anormal olan ben miyim?
Normalsin kanka insan yiyeceği değil yulaf.

İğrenç bir şey yahu sabahları okula giderken yapar yemeye çalışırdım bal çukalata şeker süt katardım hala o ılık ılık yulafın tatsız suyu ağzıma gelirdi kakao katardım yine o tatsız iğrenç tat ağzıma gelirdi yemezdim atardım çöpe.

İğrenç bir şey yahu sabahları okula giderken yapar yemeye çalışırdım bal çukalata şeker süt katardım hala o ılık ılık yulafın tatsız suyu ağzıma gelirdi kakao katardım yine o tatsız iğrenç tat ağzıma gelirdi yemezdim atardım çöpe.
Uzun zaman tükettim sonrasında kötü yaptı beni yulaf yaklaşık 2 sene civarı düzenli yulaf yiyordum artık ağızıma bile sürmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı