Yunanistan-Türkiye savaşı mı çıkacak?

Hayır sonuçta hem uçak konusunda sayıca daha az olacağız destek gelmezse bir de Yunanistan'ın daha yeni nesil savaş uçakları olacak. ABD Fransa Almanya uçak hibe eder ABD F 35 Fransa rafale vs.

Hocam diğer NATO ülkelerinin yunanistana destek vermediğini varsaysak savaşı Türkiye'nin kazanacağı garanti gibi ben ondan bahsetmiştim.
Denizde, karada üstünüz havada ise eşit sayılırız mantıken Türkiye'nin kazanması gerek.

Hocam diğer NATO ülkelerinin yunanistana destek vermediğini varsaysak savaşı Türkiye'nin kazanacağı garanti gibi ben ondan bahsetmiştim.
Denizde, karada üstünüz havada ise eşit sayılırız mantıken Türkiye'nin kazanması gerek.
Zaten bu durumda Türkiye kazanır ama bunun olması imkansız abd fransa mutlaka destek verir.

Yav yıllardır aynı mesela. Yok taciz ateşi, yok adaların silahlandırılması, yok ülkeye ait denizin milini 6'dan 12'ye çekmek vs. vs. Kendi yaşadıklarıma dayanarak ve büyüklerimin dediğine göre bunlar her sene olmuş ama hiçbir zaman da savaş çıkmaz. Zaten bu sebepler öyle koskoca savaşın açılması için neden değil.

Kardeşlerim bu konuşmaların nedenleri şu:
Haziran 2023: Türkiye seçimleri
Temmuz 2023: Yunanistan seçimleri
Anlayın diye diyorum bu iki korkak aralarında bir savaş çıkartmaz, anca seçime kadar agu bagu o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı