Yurt dışı iPhone XR alınır mı?

Bütçe
100
Hocam dalga geçmelik değil 4 ay doldu zorla hat takıp kullanmaya çalışmak tarzı + olarak 4 ay dolunca ne oluyor hat kapanıyor fakat örneğn SMS'ler açıkmı hücresel Wi-Fi açıkmı ne bileyim aramalar açıkmı yoksa direkt SIM'i Redmi ediyor onu anlamadım.
Aramalar ve SIM kapanıyor hattına bir şey olmuyor, WİFİ'ye bir şey olmuyor polislik durum yok😀😃

Aramalar ve SIM kapanıyor hattına bir şey olmuyor, Wi-Fi'ya bir şey olmuyor polislik durum yok😀😃

Hücresel aktifse sorun yok WhatsApp var :D şaka şaka çift telefon yaparım peki hattımı Dual yapabilir miyim 2 tane cihaza tanımlasam gibi 1. eSIM 2. tuşlu telefona fiziksel takmak olursa hücreselide kullanırım tuşlu taşırım cebinde küçücük el kadar onu kullanırım zorlar mı derseniz hayır.

Hayatımda hiç bu kadar kaziklanmak isteyen bir insan görmemiştim. Yemin ediyorum 4 sayfa boyunca insanlar açıklamış dinlememişsin git de 1 ay sonra pişman ol nolursun
Aldım kanka 4+4 Ay olarak kullanabiliyorum + olarak yaz ayında gurbetçi akrabamın telefon alma sözü vardı 6 senedir pahalı diye almıyodu bu yaz anlaştım açtırma ücretini verecek kısaca ücretsiz cihazım oldu :) Beyaz 64GB Xr SIFIR

Hayatımda hiç bu kadar kaziklanmak isteyen bir insan görmemiştim. Yemin ediyorum 4 sayfa boyunca insanlar açıklamış dinlememişsin git de 1 ay sonra pişman ol nolursun
Dostum aldım, kayıt ettirdim şuan memnunum. Tek sorun eski hattımı kullanamıyorum gurbetçi anneannemin üzerine açtırdım hat öyle kullanıyorum 3 sene o hat olacakmış sorun yok dediğim gibi 3 sene sonra kendi üzerime devrettireceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı