brkxxx1903
Kilopat
Yakında Amerika'ya gideceğim. Oradan Bambu Lab A1 Mini alıp uçakla getirirsem Türkiye'de vergi gibi sorunlar çıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında Amerika'ya gideceğim. Oradan bambu lab A1 mini alıp uçakla getirirsem Türkiye'de vergi gibi sorunlar çıkar mı?
Yakında Amerika'ya gideceğim. Oradan Bambu Lab A1 Mini alıp uçakla getirirsem Türkiye'de vergi gibi sorunlar çıkar mı?
Garanti vs olayları olmuyor çünkü.
Normalde de garanti çok bir şey kapsamıyor hatta hiçbir şeyi kapsamıyor gibi bir şey.
Ben Türkiye'de robolink sitesinden Creality CR-10 SE aldım ve aldıktan 1'a sonra düşük voltaj sebebiyle güç kaynağı yandı. Garanti kapsamından sıfır güç kaynağı verilip takıldı.
O zaman büyük ihtimal nereden alındığına göre değişiyor çünkü bende 2 kere anakart yandı 1 kere güç kaynağı yandı kimse de ilgileniyoruz demedi robobloq üzerinden almıştım.
Hocam gerek yok. Türkiyeden al yazıcını. Bazı firmalar teknik destekte sağlıyor.Yakında Amerika'ya gideceğim. Oradan Bambu Lab A1 Mini alıp uçakla getirirsem Türkiye'de vergi gibi sorunlar çıkar mı?
Bende almayı düşünüyorum, hangi siteler güvenilir bilmiyorum, nereleri tavsiye edersiniz?Hocam gerek yok. Türkiyeden al yazıcını. Bazı firmalar teknik destekte sağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.