Yurtiçi Kargo Monitörü Kırdı

Her zaman kargomu videoya çekerek açarım. Sizin adınıza üzüldüm hocam, ben olsam 1 saniye bile beklemezdim THH'ye başvururdum hatta o adamı bulduğum yerde döverdim.
Hocam THH'ye başvurdum zaten, bir sonraki adım dediğiniz olacak herhalde gidip monitörü bu rezillerin şubesinin önüne atıp videoya çekeceğim ya da dediğinizi yapacağım.

Hocam, kırılma olayım vs yok. Ama anayasa net. Bu kargo sizden çıktığı anda şirketin sorumluluğundadır. Monitör masrafını fazlasıyla alırsınız.
Hocam ama video gibi kanıtımız yok o sorun olur mu?
 
Bir de şunu merak ettim biz teknik servisi aradığımızda sorunun sadece görüntüde olduğunu söyledik zaten acaba bu bir kanıt olabilir mi hani şey diyolar ya görüşmeleriniz kayıt edilmektedir diye.
 
Görüntüde bozulma ve kayma sorunu olan, camı ve paneli sağlam olan Philips monitörümü garantisi devam ettiği için sıkıca paketleyip kırılır ibaresi yazdıktan sonra servise yolladım. Yurtiçi Kargo kuryesi gelip kargoyu aldı ve bize bir şey demeden sadece fiş imzalattı ve gitti. 3 gün sonra teknik servis arayıp monitörün kırık olduğunu, ücretle tamir edebileceklerini söyledi. Aynı gün Yurtiçi Kargo'yu aradım ve onlarla ilgisi olmadıklarını, zararı karşılamayacaklarını kargonun sigorta kapsamında olmadığını söyledi ve gelen kuryenin bize bunu söylediğini, sigorta ile ilgili belge imzalattığını söyledi ancak kurye ne sigorta durumu yazan bir belge imzalattı ne de bize sigorta ile ilgili açıklama yaptı. Biz sigorta kapsamında gönderilmesi gerektiğini bilseydik zaten öyle yapardık enayi miyiz bu riski alalım ama adam bize hiçbir açıklama yapmadı alıp gitti kargoyu. Öyle bir darbe almış ki resmen atıp fırlatmışlar kargo çalışanları. Ben öğrenciyim bilgisayarımı dişimden tırnağımdan biriktirip aldım gel gör ki bunlar kargoyu kırıp üstüne tamir ücretini ödemiyorlar. Arkadaşlar sizden ricam bunu bir şekilde duyurmanız. Twitter vb. bir şekilde bu konuyu paylaşın ki diğer insanlar için de önlem, duyuru olsun, insanlar bu şirketle çalışmasın, başkalarının hakkını da yemesinler bu rezalet şirket ve çalışanları. Sesim olun, sesimizi duyuralım. Technopat modları sizden de rica ediyorum bu konuyu öne çıkarın.

Monitörün haline bir bakın;
Eki Görüntüle 1505005
Eki Görüntüle 1505008
Eki Görüntüle 1505007
Eki Görüntüle 1505006

Katil olmak için sebep.
 
Beklemek zorunda diye biliyorum.

Vallahi hocam ben bir ara tam güvenmediğim bir yerden ürün sipariş ettim satıcıya sormuştum kargocu bekler mi diye bekler falan dedi kargocu siparişi kontrol etmemi beklemeyince teslim almamıştım. Satıcıya göre mi değişiyor acaba?
 
Ülkemizdeki iş ahlakının en iyi örneği sanırım kargo şirketleri ve çalışanları. Şu hale bak, resmen rezillik. Geçmiş olsun hocam. Umarım THH'den pozitif bir yanıt alırsınız.
 

Geri
Yukarı