Z kuşağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen arkadaşım. Anlatılan Türk milletiyle şu an bulunduğumuz toplum aynı. Zeki olduğumuzu kanıtladın. Ben inandım.👏🤝

Aynen arkadaşım. Anlatılan Türk milletiyle şu an bulunduğumuz toplum aynı. Zeki olduğumuzu kanıtladın. Ben inandım.👏🤝
Bazı insanlar dışında, bir milletin tüm insanları zekidir. Birkaç zeki olmayan dışında, tüm milleti suçlu tutmak pek mantıklı değil. Ne kadar zeki Türkler tanıdım ben.

PP'ye göre mi belirliyoruz?
On kişiye göre mi belirliyoruz?
Z kuşağı (hepsi değil çoğunluğu) bence gelişimini sosyal medyada tamamlamaya çalışan nesil. Çocuk gelmiş 19 20 yaşına 7 yaşındaki çocuk hareketleri sergiliyor. Videoya yorum yapıyorum ciddi bir şekilde napim tm ok yazıyorlar aynen kardeşim sana ben napim. :)
20 yaşındakiler Y kuşağından olmuyor mu?

Genelleme yapmayayım çünkü ben de bu kuşağın içindeyim fakat, çoğu yattığı yerden para kazanmak isteyen veya oturduğu yerden dünyayı değiştireceğine inanan kişiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı