Z kuşağı neden saygısız?

Ya salın bir Z kuşağını isteyen saygı duyar istemeyen saygı duymaz. Ayrıca ben de Z kuşağındanım ve ben ve çevremdekiler oldukça saygılı.

Boş ver bunları bu tür konuları açanlar genellikle troll amaçlı açıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocaların bana dayak atma gibi bir lüksü yok. Gidip yasal yollarla şikayetçi olur bir hatam varsa disipline giderim. Hele ki vursun bakalım o zaman neler oluyor? Öğrenciler, ne zamandan beri şamar oğlanı oldu?

Sizin kuşağın bilinçsizliği, hocaları kutsallaştırmışsınız. Her ne sebepten olursa olsun sana vurma hakkı yok. Hocalardan neden korkalım? Onlar da insan biz de insanız. Saygı duyarız ama gelip bana vuracak benden saygı bekleyecek? :D Herkes haddini bilecek.

Yaptığı hataları savunduğumuz yok öğrencilerin, bir hata varsa yönetmeliğe göre ceza verirsin. Yönetmeliğin hiç bir yerinde fiziksel şiddet uygulanabileceği yazmıyor.
Teoride sen haklı olabilirsin ama pratikte ben haklı olduğumu düşünüyorum. Benim kuşağımdan olup ta şuan öğretmen olanlar genelde benim gibi düşünüyor. Ne zaman eski okulumu ziyarete gitsem öğretmenlerimden de benzer şeyleri duyuyorum. Mesele öğrenciyi dövmek değil. Öğrenciye yapacağı bir davranış sonunda ne ceza alacağını bilmesi ve ona göre yapmaktan vazgeçmesi. Bir nevi kısas mantığı.
Biz hocaları-öğretmenleri kutsallaştırmadık. Sadece büyüklerimize karşı saygılıydık. Bu eğitmen ise bir tık fazlaydı o kadar. Bizde kimse hoca için hele vursun bakalım o zaman neler oluyor şeklinde tehditkâr bir cümle etmezdi mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı