Z kuşağını nasıl buluyorsunuz?

Kendilerini sorguluyor zanneden ama solcu gazetenin attığı bir tweete körü körüne inananan batı özentisi bir nesil.
CHP’nin vatana ihanet edenlerle işbirliği yaptığını söylediğimde beni AKP’li ilan edip sizinkiler de çözüm süreci yaptı diyen, karşısındakinin görüşünü dinlemeyen, bunlar gitsin de ne olursa olsun diyen, internette gördüğü bilgilerin kaynağına bakmadan aklına yatıyorsa doğrudur damgası vuran, ülkeden sadece gitmeyi kafasına koymuş olan, ülkeyi nasıl geliştirebilirim diye düşünmeyen(%80’i), ailesiyle iyi geçinemeyen, ailesiyle oturup iki kelime konuşup problemini çözemeyen, özgürlük adı altında insanların dini görüşlerine küfür eden, tarihini doğru dürüst bilmeyen, kendisine hiçbir şey katmayıp zaten eğitim sistemi kötü diyen(%80’i) bir nesil olduğunu düşünüyorum. Çoğunluğunun da gayriresmi dini paradır. Para için herkesi satabilir, duygularıyla oynayabilir, yarı yolda bırakabilirler. Fakat düzelteceğiz bunu da bu iktidardan ve karşısındaki illet ittifakından kurtulabilirsek...
İçimden geçenleri yazıya aktarmışsınız, kesinlikle katılıyorum.

Sosyal medyada gördüğü her şeyi savunan, küfür edip kızları korumayı bir meret sanan, gereksiz ve saçma akımlara uyan, kolay manüpile edilebilen ve sürekli şikayet isteğinde olan akıl yaşı küçük grup.

Akıl yaşı küçük kelimesi kelimenin tam anlamıyla rezillik. Çürük Z'ler TikTok veya başka bir platform üzerinden insanlara sallamayı çok seviyor haklısın. Ama kolay kolay manüpile olacağımızı artık zannetmiyorum, en azından biat etmiyor, araştırıyoruz, öğreniyoruz. Eğer araştırmak ve sonuca varmak manüpile olmak ise düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm.

X kuşağı daha mı iyi? Adamlar sırf sağ sol kavgasından dolayı birbirini öldürüyorlardı ne iyisinden bahsediyorsun?

TikTok ve sosyal medyada gözüken kısmının %95'inden hiçbir şey olmaz, X kuşağı bile daha iyidir.

Bahsettiğim kısım "idoller tanrıdır", "PUBG > kpop", "gaypop", "anime çizgi filmdir", "kpop çöptür/değildir" gibi kavgalardan dolayı birbirlerine ana avrat giden kısım.

Ve bu kısım TikTok'daki Z kuşağının neredeyse tamamı anlamına geliyor.

Daha Kadir Mısıroğlu'na üstad diyenler , Kemalist olanlar , Osmanlı'cılar derken mantığı olan kısımında kalmıyor...

Uygulamaya suç bulmak doğru olur mu bilmiyorum. Ama saçma sapan videoları sadece biz Türkler çekip bu uygulamaya yüklüyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akıl yaşı küçük kelimesi kelimenin tam anlamıyla rezillik. Çürük Z'ler TikTok veya başka bir platform üzerinden insanlara sallamayı çok seviyor haklısın. Ama kolay kolay manüpile olacağımızı artık zannetmiyorum, en azından biat etmiyor, araştırıyoruz, öğreniyoruz. Eğer araştırmak ve sonuca varmak manüpile olmak ise düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm.
Emin ol z kuşağı akpli dedelerden daha kolay manipüle edilebilir. Adamın teki bilgisayarına csgo çıkartması takıp s ve j dedi diye Başkan adayı ilan ettiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı