Z kuşağını nasıl buluyorsunuz?

Akıl yaşı küçük kelimesi kelimenin tam anlamıyla rezillik. Çürük Z'ler TikTok veya başka bir platform üzerinden insanlara sallamayı çok seviyor haklısın. Ama kolay kolay manüpile olacağımızı artık zannetmiyorum, en azından biat etmiyor, araştırıyoruz, öğreniyoruz. Eğer araştırmak ve sonuca varmak manüpile olmak ise düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm.

Kolay manipüle ediliyorlar ama diğer nesiller gibi cehaletten , araştırmamazlıktan değil.

Bilginin doğruluğunu araştırmıyorlar, "Google'a yazdım ilk bu çıktı en iyi ben biliyorum kesin sesinizi" kafasında çoğu.

CHP'nin vatana ihanet edenlerle iş birliği yaptığını söylediğimde beni Akp'li ilan edip sizinkiler de çözüm süreci yaptı diyen, karşısındakinin görüşünü dinlemeyen, bunlar gitsin de ne olursa olsun diyen, internette gördüğü bilgilerin kaynağına bakmadan aklına yatıyorsa doğrudur damgası vuran, ülkeden sadece gitmeyi kafasına koymuş olan, ülkeyi nasıl geliştirebilirim diye düşünmeyen(%80'i), ailesiyle iyi geçinemeyen, ailesiyle oturup iki kelime konuşup problemini çözemeyen, özgürlük adı altında insanların dini görüşlerine küfür eden, tarihini doğru dürüst bilmeyen, kendisine hiçbir şey katmayıp zaten eğitim sistemi kötü diyen(%80'i) bir nesil olduğunu düşünüyorum. Çoğunluğunun da gayriresmi dini paradır. Para için herkesi satabilir, duygularıyla oynayabilir, yarı yolda bırakabilirler. Fakat düzelteceğiz bunu da bu iktidardan ve karşısındaki illet ittifakından kurtulabilirsek...

CHP'nin HDP ile iş birliği yapmasını kınıyorum ve şiddetle reddediyorum. Fakat bazı insanlar vekil ile partiyi bir tutuyor, biz CHP tarafında (%98) Mansur Yavaş'ı destekliyoruz, CHP'yi değil. Ama siz veya size karşı gelen düşünce sahibi kendini tam ifade edemediği için iletişim hataları oluyor.

Geleceğe dair hiçbir umudu olmayan, çağ teknoloji çağı olduğu için bolca teknolojik aletler ile iç içe olan (bunun refah seviyesiyle doğrudan alakası var), mutsuz, sorgulayıcı, kolay kandırılamayan (çoğu için konuşuyorum) çok zor zamanlara denk gelmiş bir nesil olduğunu düşünüyorum. 2010-2016 zamanlarında 17-23'lerinde olanlar yaşadı bu hayatı. Önceden hiç yoktan insanlar fakirken bile mutluydu, şimdi zengini bile mutsuz. Nasıl bir çağa denk geldik böyle...

CHP'nin hdp ile iş birliği yapmasını kınıyorum ve şiddetle reddediyorum. Fakat bazı insanlar vekil ile partiyi bir tutuyor, biz CHP tarafında (%98) Mansur Yavaş'ı destekliyoruz, CHP'yi değil. Ama siz veya size karşı gelen düşünce sahibi kendini tam ifade edemediği için iletişim hataları oluyor.

Bence de doğru ancak Mansur Yavaş ekonomi kısmında sıkıntı çıkarabilir ama bu konuda Kemal k. Daha iyi ben ya Kemal k. ya da mansur y. Olmasını isterdim.

Akıl yaşı küçük kelimesi kelimenin tam anlamıyla rezillik. Çürük Z'ler TikTok veya başka bir platform üzerinden insanlara sallamayı çok seviyor haklısın. Ama kolay kolay manipüle olacağımızı artık zannetmiyorum, en azından biat etmiyor, araştırıyoruz, öğreniyoruz. Eğer araştırmak ve sonuca varmak manipüle olmak ise düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm.

Hocam özellikle nefret manipülasyonu çok fazla. Sosyal medyada takipçisi çok olan biri yalan haber atsa Z kuşağının yarısından fazlası bakmayıp inanır. Herkes neden sorun var yerine sorundan nasıl kaçarım derdinde. Herkese sorsan AK Parti'ye düşman ama neden diye sorsan sadece ekonomi derler. Kimse araştırmadan herkesin bilebileceği ufak bir bilgiyi bilene zeki diyorlar. Bu tüm kuşaklar için geçerli ama Z kuşağı ve siyasetçiler ağırlıklı; herkes birbirini kötülüyor ama ben nasıl daha iyi olurum düşünmüyor. Sonra Türkiye Cumhuriyeti neden batıyor?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki arkadaşa katılıyorum aynı şeyleri söylüyoruz zaten. 2:58 saniyeleri açarsanız ne demek istediğimi anlarsanız.
Bide telefonuma TikTok yükledim sevmediğim saçma videoları izlemediğim sürece TikTok bu videoları sevmediğimi anladı ve bir daha önermedi şuan gayet güzel içerikler çıkıyor karşıma.

Hocam özellikle nefret manipülasyonu çok fazla. Sosyal medyada takipçisi çok olan biri yalan haber atsa Z kuşağının yarısından fazlası bakmayıp inanır. Herkes neden sorun var yerine sorundan nasıl kaçarım derdinde. Herkese sorsan ak Parti'ye düşman ama sorsan sadece ekonomi derler. Kimse araştırmadan herkesin bilebileceği ufak bir bilgiyi bilene zeki diyorlar. Bu tüm kuşaklar için geçerli ama Z kuşağı ve siyasetçiler ağırlıklı; herkes birbirini kötülüyor ama ben nasıl daha iyi olurum düşünmüyor. Sonra Türkiye cumhuriyeti neden batıyor?

Hocam Türkiye tarihinde hiçbir zaman adamakıllı siyaset neredeyse hiç olmadı genellikle sağ iktidarlığında bu durum var ülkeyi geliştirmek yerine oy dilenip icraat göstermeyen siyasetçilere kalıyoruz maalesef, baksanıza genç siyasetçi varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı