Z Kuşağının hatalı bir kuşak olması

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    39
Bir Z kuşağı olarak söylüyorum gene olarak böyle bir yaklaşımda bulunmak yanlış. Bazı insalar bunu dediğiniz insan türünden oluyor yalan yok. Fakat gelip de Z kuşağı hatalı bir kuşak dersen o zaman linçe uğrarsın kimse kusura bakmasın. Rahatlık batması deniyor buna. Tiktoka bakıyor ders çalışmıyor demissin. Her insan ders çalışmak zorundamı hocam? Böyle bir ithamda bulunmanız yanlış.

Şimdi buraya yazmak istediklerimi yazarım ancak linç yemek istemiyorum, kısacası çoğu daha çok da hayat hakkında bilinçli değiller diye düşünüyorum. -ki ben de çok şey biliyor muyum orasını Allah bilir.- Diğer arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ancak benim çevremdekiler hiç hayra alamet durmuyor, genelleme yaptım yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
İnsanları kuşaklara ayırmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum fakat bu kuşakların belli özelliklere göre genellenmesini tamamen yanlış ve saçma buluyorum.
Bunun sebebi kişisel özelliklerin ve alışkanlıkların tamamen kişi ve yetiştirilme şekline bağlı olup genelleme yapılamayacak olmasıdır.
Ayrıca bir insan tiktok kullanıyor olabilir, boyu hakkında internette soruda sorabilir fakat bunlar sadece günlük hayatta arkadaşlarla yapılan geyik sohbetlerden pek farklı değildir ve bu kişi bunları yaptığı gibi ders çalışıyorda olabilir.
Şu anda tiktok ve Instagram reels gibi mecralarda çok vakit geçiren bir arkadaşım tıp okuyor ve derslerine çokça çalışan birisiydi kendisi.
Ben kişisel olarak youtube ve reddit dışında sosyal medya kullanmıyordum fakat okulun duyurularından haberdar olmak için instagram kullanıyorum ve z kuşağından bir bireyim.
Bence bu örnekler genellemenin ne kadar gereksiz ve yanlış olduğunu gösterir nitelikte.
Özetleyecek olursam hatalı kuşak yoktur, hatalı insan vardır.

747764a6cde4cdfc0ae1268e48ca6ed5.jpg

Değiliz.

Niye profilde Icardi var o zaman üstat😃.
Fanatiklik değil, Ve İcardi canlı manevi olarak çok şey kazandırdı aynı zamanda kendisini yüz yüze tanımaktayım :) Bir kaç kez görmüşlüğüm var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı