Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Memurlar.net, kamuilan ve Instagram sayfaları. Bir de memuriyette dil tazminatı denilen olay var. Dil sınavına girip maaşın artıyormuş ama miktarı ne kadar bilmiyorum.

Puanın yeterli, ama iş zor.

Hocam size özelden mesaj atamadım çok aktif degilim forumda da katip olmak istiyorum çocuklugumdan beri Q klavye kullanıyorum 3 dakikada 210 220'ye yakın yazıyorum fakat mülakatta soracakları sorulardan korkuyorum genel kültürüm çok iyi değil sayfa 1-2'deki sizin ve arkadasın söyledigi sorulara cevap bile veremedim bu mülakat soruları klasik belli olan sorular mı bunlara çalışabileceğim bir yer var mı www.katiponline.com orada 25 soru var zabıt katipliği için onları mı soruyorlar ne yapmamı önerirsiniz bir de KPSS önlisanstan 76 aldım puanım yetiyor fakat sanırım sadece tek bir şehirde başvuru yapabiliyorum kendi memleketimde yapmayı düşünüyorum doğuda Siirt torpil falan olur diye korkuyorum kafam çok karışık. Bilgisayar programcılığı mezunuyum bilgisayar dersim transkriptimde var onun dışında sertifika almam gerekir mi? Çok soru sordum kusura bakmayın bir de sizinle belki sonradan iletişime geçmek isteyebilirim Instagram'ını alsam sorun olur mu sizin için. Çok rahatsız etmem vallahi söz veriyorum tekrardan kusura bakmayın çok yazdım.

Hocam size özelden mesaj atamadım çok aktif degilim forumda da katip olmak istiyorum çocuklugumdan beri Q klavye kullanıyorum 3 dakikada 210 220'ye yakın yazıyorum fakat mülakatta soracakları sorulardan korkuyorum genel kültürüm çok iyi değil sayfa 1-2'deki sizin ve arkadasın söyledigi sorulara cevap bile veremedim bu mülakat soruları klasik belli olan sorular mı bunlara çalışabileceğim bir yer var mı www.katiponline.com orada 25 soru var zabıt katipliği için onları mı soruyorlar ne yapmamı önerirsiniz bir de KPSS önlisanstan 76 aldım puanım yetiyor fakat sanırım sadece tek bir şehirde başvuru yapabiliyorum kendi memleketimde yapmayı düşünüyorum doğuda Siirt torpil falan olur diye korkuyorum kafam çok karışık. Bilgisayar programcılığı mezunuyum bilgisayar dersim transkriptimde var onun dışında sertifika almam gerekir mi? Çok soru sordum kusura bakmayın bir de sizinle belki sonradan iletişime geçmek isteyebilirim Instagram'ını alsam sorun olur mu sizin için. Çok rahatsız etmem vallahi söz veriyorum tekrardan kusura bakmayın çok yazdım.

3 dakikada metinde 210 kelime yazıyorsanız çok iyi. Puanınız yeterli klavye sınavını geçersiniz. Mülakatta sorulan sorular genelde 4 ya da 5 tane soruyorlar bunların 2-3 tanesi hukuk ve adli terimler ile alakalı 1 tane genel kültür sorusu banko tarih ya da başka bir konudan son soru da komisyonun keyfine bağlı. Komisyon karşısında mülakatta sakin olup kendinizi iyi tanırsanız sıkıntı olmaz. Torpil mülakat olan her kurumda var. Referansınız var ise soruları bilmeseniz dahi geçersiniz. Bende 9 mülakattan elendim. Ben taşrada görev yapıyorum ve dosya sayım az fakat 2 mahkemeye bakıyorum avantajı ve dezavantajı var tabii ki. Ama torpilin Siirt'i İstanbul'u yok torpil topildir yani. Bilgisayar mezunu iseniz daktilo belgesine ihtiyacınız yok. Zaten alım şartlarında bilgisayar mezunu ya da bilgisayar öğretmeni başvurabilir yazıyor. Instagram adresimi vermem :) Buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Sizin gibi diğer kişilerde bu konuyu okuyup bilgi sahibi olabilir. Zaman buldukça ben cevap yazıyorum buraya. Size önerim kendinizi katiplik ile sınırlandırmayın ben en son çare katipliği tercih ettim. Zaten 22bin alım olacak. Katip olmak aslında diğer kamu kurumlarına nazaran daha kolay.

3 dakikada metinde 210 kelime yazıyorsanız çok iyi. Puanınız yeterli klavye sınavını geçersiniz. Mülakatta sorulan sorular genelde 4 ya da 5 tane soruyorlar bunların 2-3 tanesi hukuk ve adli terimler ile alakalı 1 tane genel kültür sorusu banko tarih ya da başka bir konudan son soru da komisyonun keyfine bağlı. Komisyon karşısında mülakatta sakin olup kendinizi iyi tanırsanız sıkıntı olmaz. Torpil mülakat olan her kurumda var. Referansınız var ise soruları bilmeseniz dahi geçersiniz. Bende 9 mülakattan elendim. Ben taşrada görev yapıyorum ve dosya sayım az fakat 2 mahkemeye bakıyorum avantajı ve dezavantajı var tabii ki. Ama torpilin Siirt'i İstanbul'u yok torpil topildir yani. Bilgisayar mezunu iseniz daktilo belgesine ihtiyacınız yok. Zaten alım şartlarında bilgisayar mezunu ya da bilgisayar öğretmeni başvurabilir yazıyor. Instagram adresimi vermem :) buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Sizin gibi diğer kişilerde bu konuyu okuyup bilgi sahibi olabilir. Zaman buldukça ben cevap yazıyorum buraya. Size önerim kendinizi katiplik ile sınırlandırmayın ben en son çare katipliği tercih ettim. Zaten 22bin alım olacak. Katip olmak aslında diğer kamu kurumlarına nazaran daha kolay.

Başka hangi dala gitmemi önerirsiniz ki teşekkür ederim cevaplarınız için.

Başka hangi dala gitmemi önerirsiniz ki teşekkür ederim cevaplarınız için.

Vhki ya da bilgisayar işletmeni 6225 sayılı memur kadroları. İnternette biraz araştırma yaparsanız ne dediğimi anlarsınız sizin alanınıza yakın.

Vhki ya da bilgisayar işletmeni 6225 sayılı memur kadroları. İnternette biraz araştırma yaparsanız ne dediğimi anlarsınız sizin alanınıza yakın.

Hocam selamlar en başından beri soluksuz okudum, ortaöğretim KPSS'den 75.4 aldım. Malatya da yaşıyorum. Q klavye ile 3 dakikada hiçbir çalışma yapmadan var olan kavramayla 190-200 arası kelime yazabiliyorum. Üniversite okuyorum aynı anda o yüzden katiplik hem klavyeden hem de okul için de rahat olur diye düşündüm. Sertifika olarak çıkarmam gerekiyor sanırım. Rica etsem şu an elimde sadece 75.4 puan ve 200 kelimeden sonra ne yapmalıyım?

Hocam selamlar en başından beri soluksuz okudum, ortaöğretim KPSS'den 75.4 aldım. Malatya da yaşıyorum. Q klavye ile 3 dakikada hiçbir çalışma yapmadan var olan kavramayla 190-200 arası kelime yazabiliyorum. Üniversite okuyorum aynı anda o yüzden katiplik hem klavyeden hem de okul için de rahat olur diye düşündüm. Sertifika olarak çıkarmam gerekiyor sanırım. Rica etsem şu an elimde sadece 75.4 puan ve 200 kelimeden sonra ne yapmalıyım?

Hem üniversite hem okul bu meslek için zor dostum önce seçim yapmalısın. Ben senin yerinden olsam üniversiteyi dondurur, KPSS ortaöğretime hazırlanır 85 puan yapar kolay bir bakanlıkta düz memur olur hayat sürerdim. Katiplik ile sınırlandırma kendini.

Hem üniversite hem okul bu meslek için zor dostum önce seçim yapmalısın. Ben senin yerinden olsam üniversiteyi dondurur, KPSS ortaöğretime hazırlanır 85 puan yapar kolay bir bakanlıkta düz memur olur hayat sürerdim. Katiplik ile sınırlandırma kendini.

Hocam haklısınız, ama eğitimim öncelik benim için. En azından hiç çalışmadan fena bir puan almamışken değerlendireyim dedim. Memur olunca eğitimde daha esnek bırakıyorlar. Katiplikte bilgisayar konusunda ki yatkınlığım için istedim.

Hocam haklısınız, ama eğitimim öncelik benim için. En azından hiç çalışmadan fena bir puan almamışken değerlendireyim dedim. Memur olunca eğitimde daha esnek bırakıyorlar. Katiplikte bilgisayar konusunda ki yatkınlığım için istedim.

Katiplik için esnek bırakmazlar dostum adliye diğer kurumlar gibi değil maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı