Eray DEMİREL
Megapat
Daha fazla
Memurlar.net, kamuilan ve Instagram sayfaları. Bir de memuriyette dil tazminatı denilen olay var. Dil sınavına girip maaşın artıyormuş ama miktarı ne kadar bilmiyorum.
Puanın yeterli, ama iş zor.
Hocam size özelden mesaj atamadım çok aktif degilim forumda da katip olmak istiyorum çocuklugumdan beri Q klavye kullanıyorum 3 dakikada 210 220'ye yakın yazıyorum fakat mülakatta soracakları sorulardan korkuyorum genel kültürüm çok iyi değil sayfa 1-2'deki sizin ve arkadasın söyledigi sorulara cevap bile veremedim bu mülakat soruları klasik belli olan sorular mı bunlara çalışabileceğim bir yer var mı www.katiponline.com orada 25 soru var zabıt katipliği için onları mı soruyorlar ne yapmamı önerirsiniz bir de KPSS önlisanstan 76 aldım puanım yetiyor fakat sanırım sadece tek bir şehirde başvuru yapabiliyorum kendi memleketimde yapmayı düşünüyorum doğuda Siirt torpil falan olur diye korkuyorum kafam çok karışık. Bilgisayar programcılığı mezunuyum bilgisayar dersim transkriptimde var onun dışında sertifika almam gerekir mi? Çok soru sordum kusura bakmayın bir de sizinle belki sonradan iletişime geçmek isteyebilirim Instagram'ını alsam sorun olur mu sizin için. Çok rahatsız etmem vallahi söz veriyorum tekrardan kusura bakmayın çok yazdım.