Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Hocam açıkçası puanım 72,9 ve doğuda yaşıyorum.

Sizce ne olur?

Sizi rahatsız ediyorum ama anlarsınız beni heyecan işte.

Sana önerim başka meslek seç fakat 72 puan ile girersiniz 70 puan ile kapatıyor alımlar. Kontenjanı fazla olan adliyelere başvur doğu tarafındanım diyorsanız. Yüksek ihtimal klavye sınavına hak kazanırsınız.

@Prod1gy hocam 83.9 puana güzel bir şey var mı? Halihazırda ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum ama bu sene atama sayılarını bayağı bir düşünce insan yedek planı olsun istiyor.

Hizmetli ya da düz memur ol katip olma, bende 2 sene sonra unvan değişikliği sınavına girip teknik kadroya geçmeyi planlıyorum. Ondan katlanıyorum bu katiplik işine. Endüstri meslek lisesi mezunundan katip mi olur :D

Hizmetli ya da düz memur ol katip olma, bende 2 sene sonra unvan değişikliği sınavına girip teknik kadroya geçmeyi planlıyorum. Ondan katlanıyorum bu katiplik işine. Endüstri meslek lisesi mezunundan katip mi olur :D

Hocam o mesleklerin alımları için nereleri takip etmeliyim? Bir de B2-C1 arası ingilizcem var onun faydası olur mu?

Sana önerim başka meslek seç
Hocam puanımdan dolayı mı böyle dediniz :(

Yoksa işin zorluğundan dolayı mı?

Bilgi işlem'e geçilebilir mesela değil mi?

72,9 puan yeterli olur diyorsunuz hocam öyle mi?

200'e yakın yazmayı nasıl başarıyorsunuz maşallah 😮 sırrınızı öğrenmek isterim :)
Hocam çocukluk yaşlarımdan beri klavye elimin altında. Bundan dolayı.

200'e yakın yazmayı nasıl başarıyorsunuz maşallah 😮 sırrınızı öğrenmek isterim :)
200'ü az dedim hatta :)

Hocam o mesleklerin alımları için nereleri takip etmeliyim? Bir de B2-C1 arası İngilizcem var onun faydası olur mu?

Memurlar.net, kamuilan ve Instagram sayfaları. Bir de memuriyette dil tazminatı denilen olay var. Dil sınavına girip maaşın artıyormuş ama miktarı ne kadar bilmiyorum.

Yoksa işin zorluğundan dolayı mı?

Bilgi işlem'e geçilebilir mesela değil mi?

72,9 puan yeterli olur diyorsunuz hocam öyle mi?

Puanın yeterli, ama iş zor.

Çeşitli katip forumlarında aldığım bilgiye dayanarak 170 180 yazanlar var F klavye ile fakat 120 üstü yazabiliyorsanız bence gönlünüz rahat olsun çok rahat sözlü mülakat aşamasına gecebilirsiniz. Tabii ki torpil olaylarını da heseba katarak. Trabzon adliyesi azami 200 kişi başvuru alacaktı ve başvuran kişi sayısı 189 kişi. 2021 katip alımların da da 90 kelime barajı ile kapattı. Zaten bu taraflar pek tercih edilmiyor. Hakkımızda hayırlısı.
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz sayılar 3 dakikada mı? Ben 19 yaşındayım klavye hızım arkadaşlarıma vs. göre açık ara daha iyi bu iş için sınavlara girsem mi diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı