Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Gardiyanlık öyle kolay bir meslek değil arkadaşlar. Hediye edilen kitapları okuyorlar şifre var mı mesaj var mı diye (FETÖ muhabbetinden dolayı) personele telefon yasak. 4 duvar arasında suçlular ile birliktesiniz. Çok da hakim değilim araştırmanızı öneririm.

Hocam üniversite öğrencilerine ortaöğretim KPSS ile memur olununca üniversitede kolaylık sağlıyorlar. Bende bu hususta hem siyaset bilimi öğrencisi olduğum için bir de bilgisayara yatkınım diye katiplik istiyorum. Sizce 75.4 puan ve 3 dakikada Q klavye ile 200 kelime yazarak atanabilir miyim?

Hocam vardiyalı çalışıyorsun. Bazen gece gidiyorsun 2 gün tatilin oluyor bazen gündüz gidiyorsun ceza evinden ceza evine farklılık gösteriyor. Ama üniversite okuyacak bir kişi ikm olursa rahat eder. Çünkü esneklik konusunda yardımcı olurlar. Ayrıca.

İnfaz koruma zor değil hocam. Katip'likten daha rahat olabilir.

Gardiyanlık öyle kolay bir meslek değil arkadaşlar. Hediye edilen kitapları okuyorlar şifre var mı mesaj var mı diye (FETÖ muhabbetinden dolayı) personele telefon yasak. 4 duvar arasında suçlular ile birliktesiniz. Çok da hakim değilim araştırmanızı öneririm.

Hocam üniversite öğrencilerine ortaöğretim KPSS ile memur olununca üniversitede kolaylık sağlıyorlar. Bende bu hususta hem siyaset bilimi öğrencisi olduğum için bir de bilgisayara yatkınım diye katiplik istiyorum. Sizce 75.4 puan ve 3 dakikada Q klavye ile 200 kelime yazarak atanabilir miyim?

Evet atanabilirsiniz. Bakanlığın duyurular kısmında önceki alımlarda şartlar yazıyor. Bu sayfadaki geçmiş yorumlarada bakabilirsiniz.

Evet atanabilirsiniz. Bakanlığın duyurular kısmında önceki alımlarda şartlar yazıyor. Bu sayfadaki geçmiş yorumlarada bakabilirsiniz.

Peki bunun için ne gerekli? Sanırım bir belge lazım ama tam bilmiyorum.

Peki bunun için ne gerekli? Sanırım bir belge lazım ama tam bilmiyorum.

Bilgisayar işletmenliği ya da daktilo belgesi (meb onaylı) birkaç sayfa önceki yorumlardan aşamalardan bahsettim oradan da bakabilirsiniz.

Merhaba, lisans mezunu olarak sormak istiyorum; p3 paunım 73 sertifika olarak da İSMEK onaylı Office Programları sertifikam var ayrıca lise 1 ve 2'de bilişim bölümü okurken PC dersleri aldım. İlla başka sertifika mı almam gerekli?

Merhaba, lisans mezunu olarak sormak istiyorum; P3 paunım 73 sertifika olarak da ismek onaylı Office programları sertifikam var ayrıca lise 1 ve 2'de bilişim bölümü okurken PC dersleri aldım. İlla başka sertifika mı almam gerekli?

Bilgisayar dersi aldıysanız üniversitede transkript yeterli, meslek lisesinde bilgisayar mezunu iseniz yine yeterli, ön lisans bilgisayar mezunu iseniz yine yeterli, bilgisayar öğretmeni iseniz yine yeterli, Office sertifikası olmuyor. Bakanlığın önceki alımlardaki şartlarında yazıyor. Bilgisayar işletmenliği sertifikası ya da daktilo 10 parmak yazma belgesi MEB onaylı.

Bilgisayar dersi aldıysanız üniversitede transkript yeterli, meslek lisesinde bilgisayar mezunu iseniz yine yeterli, ön lisans bilgisayar mezunu iseniz yine yeterli, bilgisayar öğretmeni iseniz yine yeterli, Office sertifikası olmuyor. Bakanlığın önceki alımlardaki şartlarında yazıyor. Bilgisayar işletmenliği sertifikası ya da daktilo 10 parmak yazma belgesi MEB onaylı.
Hocam bilgisayar mezunu değilim, sadece lisede 2 sene bilişim derslerini aldım 3.sınıfta özel Anadolu lisesine geçiş yaptım. Ama bu 2 sene içerisinde paket programlar, programlama vs. gibi dersler aldım. Geçerli olur mu? Oluyorsa bu dersleri lisede aldığıma dair transkripti nereden çıkarırım? O lise yıkıldı da :)

Hocam bilgisayar mezunu değilim, sadece lisede 2 sene bilişim derslerini aldım 3.sınıfta özel Anadolu lisesine geçiş yaptım. Ama bu 2 sene içerisinde paket programlar, programlama vs. gibi dersler aldım. Geçerli olur mu? Oluyorsa bu dersleri lisede aldığıma dair transkripti nereden çıkarırım? O lise yıkıldı da :)
Olmaz arkadaş. Dostumuzu neden bu kadar saçma sapan yoruyorsunuz? google.com var iken. Sana sadece klavye ve bilgisayar işletmenlik sertifikası yeterli olur deniliyor. 2 yıl görmüş olabilirsin ama oradan mezun olmadığın için bir önemi yok.

Olmaz arkadaş. Dostumuzu neden bu kadar saçma sapan yoruyorsunuz? google.com var iken. Sana sadece klavye ve bilgisayar işletmenlik sertifikası yeterli olur deniliyor. 2 yıl görmüş olabilirsin ama oradan mezun olmadığın için bir önemi yok.
Yahu neden soruyorum; orta okulda bilgisayar dersine girmek yeterli olur deniyor, o zaman lisede aldığım bu dersler de yeterli olur mantıken. Bu dersler orta okuldaki bilgisayar dersine göre daha ayrıntılı ve sonuçta geçtim bu dersleri. Saçma sapan yükselmeyin, keyfimden sormuyorum.

Yahu neden soruyorum; ortaokulda bilgisayar dersine girmek yeterli olur deniyor, o zaman lisede aldığım bu dersler de yeterli olur mantıken. Bu dersler ortaokuldaki bilgisayar dersine göre daha ayrıntılı ve sonuçta geçtim bu dersleri. Saçma sapan yükselmeyin, keyfimden sormuyorum.

Bence işinizi şansa bırakmayın. Halk eğitimden alın benimki bir ay sürmüştü. Siz de bu alıma kadar yetiştirirsiniz diye düşünüyorum. Yetişmezse katiponline sitesinde 5 günde belli bir ücret karşılığında alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı