Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Ben fen lisesi mezunuyum ve 10. sınıfta bilgisayar dersi görmüştük. Sertifika yerine geçer mi?

Eki Görüntüle 2394731
Klavye sertifikası almam gerekiyor mu alınıyorsa nereden alabilirim internette bazı yerler gerek yok diyor bazıları var diyor bilgi kirliliği mevcut.

Adalet bakanlığının personel genel müdürlüğü sitesinde mevzuat gayet açık, önceki yorumlarda da belirttim. Üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız transkript yeterli. Eğer almadıysan daktilo kursu belgesi ya da bilgisayar işletmenliği sertifikası almanız gerekiyor.

Adalet bakanlığının personel genel müdürlüğü sitesinde mevzuat gayet açık, önceki yorumlarda da belirttim. Üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız transkript yeterli. Eğer almadıysan daktilo kursu belgesi ya da bilgisayar işletmenliği sertifikası almanız gerekiyor.
Şu anda aktif olarak bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, yeterli olur mu

hocam internetten aldığınız sertifika ile sınava girebildiniz mi?

Ben uzman sertifikadan almıştım geçen yıl 390₺ 'ye dersi satın almıştım 30 gün süreyle.
hocam aldığınız sertifika sınavda geçerli oldu mu

@Prod1gy hocam acil dönebilirmisiniz sertifika için klavye teknikleri halk eğitim kursuna yazıldım hoca dedi burdaki sertifika alırsan sadece f ile girebilirsin ben q yazıyorum başka kursta yok yks hazırlanıyorum devamlı katılamam katılsamda nisan 20 ye kadar yetişemez alımlar online sertifika alsam geçerli olur mu hangi siteden alayım

@Prod1gy hocam katiponline dan alsam e devlet onaylı sınava başvurabilirmiyim

Son düzenleme:
Hocam internetten aldığınız sertifika ile sınava girebildiniz mi?

Hocam aldığınız sertifika sınavda geçerli oldu mu?

@Prod1gy hocam acil dönebilir misiniz sertifika için klavye teknikleri halk eğitim kursuna yazıldım hoca dedi buradaki sertifika alırsan sadece F ile girebilirsin ben Q yazıyorum başka kursta yok YKS hazırlanıyorum devamlı katılamam katılsamda nisan 20'ye kadar yetişemez alımlar Online sertifika alsam geçerli olur mu hangi siteden alayım.

@Prod1gy hocam katiponlinedan alsam e-Devlet onaylı sınava başvurabilir miyim?

Katippnline geçerli, daha isabetli olur.

@Prod1gy uzman sertifika dan mı alayım yoksa kâtip online mı hocam

@Prod1gy gerçekten geçerli mi

@Prod1gy siz internetten aldığınız ile gidebildiniz mi sınava hocam
İnternet üzerinden aldığım sertifika ile sınava girdim. Uzman sertifika da olur diğeri de meb onaylı ve e-devlet üzerinden alınabilmesi önemli.
Gerçekten geçerli derken 😂 geçerli yalan söyleyecek halimiz yok dostum

İnternet üzerinden aldığım sertifika ile sınava girdim. Uzman sertifika da olur diğeri de meb onaylı ve e-devlet üzerinden alınabilmesi önemli.
Gerçekten geçerli derken 😂 geçerli yalan söyleyecek halimiz yok dostum
Ben de katiponline.com'dan almıştım, bu sene başvuru yapacaktım. Sağolun hocam içime su serptiniz. :D

@Prod1gy Allah senden razı olsun umarım herşey gönlünce olur abi içim rahatladı

@Prod1gy 80 puan 120_130 q klavye sence nasıl abi

@Prod1gy abi uzman sertifika 2500 istiyo kâtip online 1250
80 puan gayet yeterli katiponlinedan alabilirsin aktif olarak katiplik yapan kişiler eğitim veriyor. Merak ettiklerini onlara da sorarsın eğitim sırasında. Sertifika sana lazım olacak o yüzden parayı çok hesaba katma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı