Justwatchlol
Femtopat
Daha fazla
Bayramdan sonra hakim savcı ataması olacak. Personel alımı ile şu an bir bilgi yok maalesef.@Prod1gy
Çok fazla bilgi dönüyor ortalıkta 22 bin sayısında ısrarcı olunduğu bayramdan sonra ilanın kesin geleceği falan filan ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Edip üzen de sürecin sonuna gelindiğini söylüyor sürekli.
@Prod1gy hocam klavye sınavına hak kazandım Antalya bölge adliyesine. Sizce kaç kelime yazmam yeterli olur? Bir de ön lisans mezunu ne kadar maaş alıyor?
Hocam merhaba mülakata çağırıldım tek tek tüm sorular acevap vermişsiniz helal olsun bu arada.Ufak bi sorum olacaktı evdeki klavyem oyuncu klavyesi olduğu için yazamıyorum biraz araştırma sonucu bunu aldımOrtalama 120-140 arası yazarsanız bir sonraki mülakat için hak kazanırsınız.( aday sayısı ve kontenjana göre değişiyor.) Maaş olarak da 50-51k arası değişiyor.
Hocam merhaba mülakata çağırıldım tek tek tüm sorular acevap vermişsiniz helal olsun bu arada. Ufak bir sorum olacaktı evdeki klavyem oyuncu klavyesi olduğu için yazamıyorum biraz araştırma sonucu bunu aldım.
Sanırım bazı adliyelerde bu klavyeyi kullanıyormuş nasıl sizce yeterli midir?A4 Tech KM-720 Q USB Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
A4 Tech KM-720 Q USB Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evettüm sorulara elimden geldiğince cevap veriyorum. Çünkü katiplik adına bir konu ya da forum yorumu hiç yok bende katılan bu mesleğe adım atmak isteyen arkadaşlara bir nebze de olsa yardım etmeye çalışıyorum. Ben de sizler gibiydim
Her neyse tüm adliyelerde sınav klavyesi budur (bazı istisnai durumlar hariç tüm cevaplarımı okuduysanız bahsetmişimdir.) Zaten duyurular kısmında yazar klavye modeli arkadaşım. Klavye sınavına 7 ila 10 gün kala sınav metinleri açıklanıyor onlara çalışırsınız. Bol şanslar klavye sınavı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.