Birkaç yıl sonra Kılıçdaroğlu siyaseti bırakacak yüksek ihtimalle. İşte o zaman parti temizlenmiş olacak.
İşte bu bana olumsuz geliyor. Sürekli darlaması ve böyle yapması. Tamam gündemde yer almak istersin de hep aynı şeyle yer almak istemezsin, değil mi? Mansur YAVAŞ'ı bir kere çağırdın, güzel popülatire kastın ama hala daha inatla açıklamaları sürdürmek, ne bileyim itici geliyor.Mansur Yavaş ismini ne kadar söylerse medya da o kadar yer alacaktır.Ayrıca Mansur Yavaş'ın Zafer ile anılmış olması bile belli bir kesime Zafer partisi sempatisi katmış olabilir.
Size itici gelebilir hocam hatta bana da bazen gelebiliyor lakin medya da Mansur&Zafer isimlerinin yan yana olması Zafer'e popülerlik kazandırıyor.İşte bu bana olumsuz geliyor. Sürekli darlaması ve böyle yapması. Tamam gündemde yer almak istersin de hep aynı şeyle yer almak istemezsin, değil mi? Mansur YAVAŞ'ı bir kere çağırdın, güzel popülatire kastın ama hala daha inatla açıklamaları sürdürmek, ne bileyim itici geliyor.
Birazcık konuyu açmak gerekirse zafer partisi şu an kendi kanaatimce sosyal medya dışında ün kazanmış bir parti değil, hedef gençler olmalı fakat yaşlılara da ün kazandırmalı. 2023'te Zafer Partisi barajı geçebilir mi emin değilim ama 2023'ten sonra ki seçimde net ve net cevap veriyorum ki ümit özdağ Cumhurbaşkanı olur. Oy kullanabilme şansım olsa Zafer Partisi önceliğim olurdu. Bu fırsat bir daha bu dünyaya ve ülkeye gelmez.
Bazı kişiler CHP falan demiş ama aynı AKP Zihniyeti.
Ya Popülaratirlik bir zamandan sonra sıkar. İnsanlar "yeter artık da, adam istemiyor" diyecektir ki çoğu kişi benle aynı düşüncede olduğuna eminim. Farklı yerlerden ilerlemesi gerek. Özellikle Muhalefete yüklenmesi çok saçmalık. Hatta saçmalığın daniskası. Muhalefeti Muhalefet eleştiriyorsa Muhalefetin Amacı İktidarı almak değil Muhalefet kalmaktır. Bu da size saçma geliyorsa Zaferin muhalefeti eleştirmesi de saçma gelmesi gerekiyor, çünkü saçma. Bunun gibi bir çok şey var.Size itici gelebilir hocam hatta bana da bazen gelebiliyor lakin medya da Mansur&Zafer isimlerinin yan yana olması Zafer'e popülerlik kazandırıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.