Zafer partisi hakkındaki görüşleriniz neler?

Muhalefetin kesinlikle sert eleştirilere ihtiyacı var.Muhalefet ilk defa çok güzel bir şekilde ilerliyordu.Sonra Kemal K. yaptığı saçma açıklamalar ile milleti kendinden soğutmayı başardı.Eğer bu kafayla gitmeye devam ederse bu iktidar partisinin ömrü uzar.Ayrıca belli bir kesim ne Millet ittifakını ne de Cumhur ittifakını desteklemek istiyor.Ümit Özdağ bu insanlara oynamaya çalışıyor.
Ya tamam eleştirsin de arkadaşım SENİN AMACIN İKTİDARLIĞI almak. Muhalefeti sal İktidar eleştirsin. 10 konuşmasının 9'u CHP ile ilgili gına geldi artık. 2 tarafı da eleştirse tamam diyeceğim ama yok. Bugün 1 saat önce yine Mansur YAVAŞ ile ilgili açıklama yapmış, al sana popülerlik.

Ümit Özdağ ile ilgili şüphelerim var bunlardan ilki muhalefete muhalefet etmesi. Bir diğeri de Soyluya o kadar diklenmesine rağmen adama hiçbir dava açılmaması. İnsanı şüphelendiren şeyler ancak seçime yakın göreceğiz neler olacağını. Yanılıyorumdur belki de.

Ya tamam eleştirsin de arkadaşım SE'ni̇n AMACIN İKTİDARLIĞI almak. Muhalefeti sal İktidar eleştirsin. 10 konuşmasının 9'u CHP ile ilgili gına geldi artık. 2 tarafı da eleştirse tamam diyeceğim ama yok. Bugün 1 saat önce yine Mansur Yavaş ile ilgili açıklama yapmış, al sana popülerlik.

MHP gibi partilere karşı hiç sert konuştuğunu görmedim CHP'ye verdiği tepkiler gibi tepki göstermiyor. Gösterdiyse de ben göremedim.

Bakın şaka yapmıyorum Kılıçdaroğlu muhalefet başında olduğu 10 yıl boyunca ülke 20 yıl geri gitti mutlaka siyaset formatlanmalı. Yeni siyasal iktidar ve muhalefet lazım.

Ümit Özdağ ile ilgili şüphelerim var bunlardan ilki muhalefete muhalefet etmesi. Bir diğeri de Soyluya o kadar diklenmesine rağmen adama hiçbir dava açılmaması. İnsanı şüphelendiren şeyler ancak seçime yakın göreceğiz neler olacağını. Yanılıyorumdur belki de.

"Gördüğüm yerde döveceğim" diye bir tweet atmıştı Ümit Özdağ, Süleyman Soylu hakkında. Bu söze tehditten dava açılmıyorsa hiçbir sözüne dava açılmaz artık. Alışmışlar laf yemeye.

Benim kullanıp kullanmayacağım önemli değil. Seçimde CHP kaybederse Zafer'e basanlara söverken görürüm ben senin mertliğini.

Şu çok açık seçik belli ki iktidarın en büyük adayı CHP. Başka herhangi bir parti CHP kadar yakın değil iktidara ve bu yakın olmayan partiler arasında Zafer de var. Erdoğan'ın karşısında deccal olsa deccal i desteklerim ama tabii ki gönlüm Mansur Yavaş'tan yana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı