@378344 143 zafer komik değil.
Yönetim değiştiğinde bay bay suri diyeceğiz size hocam.
@378344 143 zafer komik değil.
Ya tamam eleştirsin de arkadaşım SENİN AMACIN İKTİDARLIĞI almak. Muhalefeti sal İktidar eleştirsin. 10 konuşmasının 9'u CHP ile ilgili gına geldi artık. 2 tarafı da eleştirse tamam diyeceğim ama yok. Bugün 1 saat önce yine Mansur YAVAŞ ile ilgili açıklama yapmış, al sana popülerlik.Muhalefetin kesinlikle sert eleştirilere ihtiyacı var.Muhalefet ilk defa çok güzel bir şekilde ilerliyordu.Sonra Kemal K. yaptığı saçma açıklamalar ile milleti kendinden soğutmayı başardı.Eğer bu kafayla gitmeye devam ederse bu iktidar partisinin ömrü uzar.Ayrıca belli bir kesim ne Millet ittifakını ne de Cumhur ittifakını desteklemek istiyor.Ümit Özdağ bu insanlara oynamaya çalışıyor.
Yönetim değiştiğinde bay bay suri diyeceğiz size hocam.Ondan sonra Esad buu...
Benim kullanıp kullanmayacağım önemli değil. Seçimde CHP kaybederse Zafer'e basanlara söverken görürüm ben senin mertliğini.Güzel, en azından kullanamayacağını biliyorsun.
Ya tamam eleştirsin de arkadaşım SE'ni̇n AMACIN İKTİDARLIĞI almak. Muhalefeti sal İktidar eleştirsin. 10 konuşmasının 9'u CHP ile ilgili gına geldi artık. 2 tarafı da eleştirse tamam diyeceğim ama yok. Bugün 1 saat önce yine Mansur Yavaş ile ilgili açıklama yapmış, al sana popülerlik.
Ümit Özdağ ile ilgili şüphelerim var bunlardan ilki muhalefete muhalefet etmesi. Bir diğeri de Soyluya o kadar diklenmesine rağmen adama hiçbir dava açılmaması. İnsanı şüphelendiren şeyler ancak seçime yakın göreceğiz neler olacağını. Yanılıyorumdur belki de.
Yönetim değiştiğinde bay bay suri diyeceğiz size hocam.ondan sonra esad buu...
Benim kullanıp kullanmayacağım önemli değil. Seçimde CHP kaybederse Zafer'e basanlara söverken görürüm ben senin mertliğini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.