- Makaleler
- 10
Teori ne? Teori olması için bilimsel bir kanıt lazım.Farkındaysan teoriye göre dedim.
Teori ne? Teori olması için bilimsel bir kanıt lazım.Farkındaysan teoriye göre dedim.
Sorun değil başka kitap bulurum teşekkürler.Maalesef kitabı bulamadım dostum![]()
Siz cryonics projesini diyorsunuz. İnşallah olur. Benim param olsa ben de yaparım ama güvence yok.Hastalığına çözüm bulunana kadar dondurulmuş insanlar var gelecekte göreceğiz yaşayıp yaşamadıklarını.
Teşekkürler dinleyeceğim.Geçmişe gitmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Lakin geleceğe gitmek mümkün olabilir. Zira bununla ilgili bilimsel bilgiler bulunuyor. Stephen Hawking ve diğer bilim insanlarını bu konuda dinleyebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirebilir.
Siz Cryonics projesini diyorsunuz. İnşallah olur. Benim param olsa ben de yaparım ama güvence yok.
Işık hızını geçebilirsen.Işık hızına ulaşabilirsen mümkün. Einstein'ın deneyleri var bunla alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.