Zaoping Z2 4K vs Xlite V3

Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayarda Setup için beyaz ergo bir mouse bakıyorum. Aklımda Zaoping Z2 Pro veya Pulsar Xlite V3 almak var. Çok fazla 3000TL üstüne çıkmak istemiyorum. Farklı öneriler de olabilir gözden kaçırdığım varsa değerlendiririm. Ergo mouse bakıyorum. Relax Claw tutuyorum ve elim 21 santim.

Build kalitesi ilk önceliğim bu arada.

Zaopin küçük gelebilir. ATK Z1, Xlite V3 ve Glorious Model D2 Pro 4K modeli bakılabilir. Glorious 3200'e düşmüş.

Küçük olması ile sorunum yok çok fazla mouse Shape'i kullandım ufak mouselara alışkınım zaten sadece. Zaten elimde hem normal sürüm hem de Fnatic sürüm Thorn'da var ki gayet konforlu kullanımları. Asıl önemlisi Build kalitesi benim için. ATK'nın genel Build kalitesi özellikle ilk Batch'lerde sıkıntılı oluyor o yüzden ona çok sıcak değilim Model D2'ye kadar çıkacaksam da Pulsar Xlite V4 daha mantıklı geliyor ama düşüneceğim teşekkürler.

Bilgisayarda Setup için beyaz ergo bir mouse bakıyorum. Aklımda Zaoping Z2 Pro veya Pulsar Xlite V3 almak var. Çok fazla 3000TL üstüne çıkmak istemiyorum. Farklı öneriler de olabilir gözden kaçırdığım varsa değerlendiririm. Ergo mouse bakıyorum. Relax Claw tutuyorum ve elim 21 santim.

Build kalitesi ilk önceliğim bu arada.
hocam selamlar aldınız mı acaba aldıysanız da hangisini aldınız ve memnun musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı