Zayıf olup 3 ayda yapılı olmak

Alabilir. Hatta sıfırdan başlarken daha gözle görülür fark olur. Tabii arkadaşın programa uyacağını varsayarsak.
Ben kendime güveniyorum dönmeyeceğim bu programdan. Acayip gaza geldim çünkü. İnşallah
Öncelikle dahiliye doktoruna gidip bağırsaklarda kurt var mı diye baktırın. Tabi mikroskop altında görünmeyen kurtlar var. Şeker'den uzak durun. Konserve mısır yiyebilirsiniz her gün. Yulaf yiyebilirsiniz. Kalorisi yüksek olan meyveler var, mesela muz, elma. Kuruyemişlerin de kalori değeri yüksek. Bunları ara öğünlerde yiyebilirsiniz. Ben de zayıfım ve böyle yapıyorum. Zayıflar da güçlü olabilir. Uzaktan üzerinize doğru kilolu birisi koşarsa devirir o ayrı.
Meyve sürekli tüketiyorum. Hayatta en sevdiğim şeylerdendir hatta meyve. Teşekkürler
3 ay içinde 42 kilo olan birisi nasıl gözle görülür kilo alabilirki, hadi en fazla 10kg aldı diyelim, sağlıklı olmaz bir kere.
Şu anda 48-49 kiloyumdur diye tahmin ediyorum çünkü birkaç ay önce tartıldım en son. 10 kilo alsam 58-59 kilo yeterli olur bana

3 ay içinde 42 kilo olan birisi nasıl gözle görülür kilo alabilirki, hadi en fazla 10kg aldı diyelim, sağlıklı olmaz bir kere.

Gayet alabilir arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın sen :) 3 ay içinde vücudunu şekle sokabilir. Olağanüstü bir vücut yapamaz, amacı da o değil zaten. Sağlıklı alacağı 5 kilo sağlıksız alacağı 10 kilodan daha gözle görülür fark yaratır. 14 yaşında hormon ne kadar fazla salgılanıyor bilemiyorum ama vücudunu toplamaya yeter.

Gayet alabilir arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın sen :) 3 ay içinde vücudunu şekle sokabilir. Olağanüstü bir vücut yapamaz, amacı da o değil zaten. Sağlıklı alacağı 5 kilo sağlıksız alacağı 10 kilodan daha gözle görülür fark yaratır.
Evet. Amacım sadece biraz 3 ayda toparlayıp ilerde dahada fizikli bir insan olmak

Böyle konuları gördükçe sinirleniyorum biz 10 aydır para harcayalım, deli gibi spor yapalım, fitnessla uğraşalım işin üzücü tarafı bunu 2-3 veya daha fazla sene yapan insanlar konuyu görünce ne yapacak. Her şeyi kolay sanıyosunuz-sanıyosun, git bir eline ağırlık al, yapılıymış, yapılı olmak kolay mı sanıyorsun o zaman herkes sokakta yapılı gezerdi değil mi?

Evet. Amacım sadece biraz 3 ayda toparlayıp ileride daha da fizikli bir insan olmak

Programı neye göre yapacaksın orası asıl önemli olan nokta. Bilgin yoksa tek başına hareket etme. En azından diyetisyen ile görüş alışverişi yapmalısın.
Böyle konuları gördükçe sinirleniyorum biz 10 aydır para harcayalım, deli gibi spor yapalım, fitnessla uğraşalım işin üzücü tarafı bunu 2-3 veya daha fazla sene yapan insanlar konuyu görünce ne yapacak. Her şeyi kolay sanıyosunuz-sanıyorsun, git bir eline ağırlık al, yapılıymış, yapılı olmak kolay mı sanıyorsun o zaman herkes sokakta yapılı gezerdi değil mi?

Anlamıyorsunuz galiba. Arkadaş İFBB Pro olmaya çalışmıyor. Sadece 3 ay içinde vücudunu normal insan statüsüne uyacak şekilde güncellemek istiyor.

Böyle konuları gördükçe sinirleniyorum biz 10 aydır para harcayalım, deli gibi spor yapalım, fitnessla uğraşalım işin üzücü tarafı bunu 2-3 veya daha fazla sene yapan insanlar konuyu görünce ne yapacak. Her şeyi kolay sanıyosunuz-sanıyorsun, git bir eline ağırlık al, yapılıymış, yapılı olmak kolay mı sanıyorsun o zaman herkes sokakta yapılı gezerdi değil mi?

Dostum sakin ol zaten 1 haftadır her gün 1 saat hareket yapıp ağırlık kaldırıyorum ve beni iyi hissettiriyor. Yapılıdan kastım birazcık zayıf hatlarımın yerine zedelenmiş kasların yerine sağlam kasların gelmesi. Sanırım kaslı olmak ve yapılı olmanın farkını bilmiyorsun.

Gayet alabilir arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın sen :) 3 ay içinde vücudunu şekle sokabilir. Olağanüstü bir vücut yapamaz, amacı da o değil zaten. Sağlıklı alacağı 5 kilo sağlıksız alacağı 10 kilodan daha gözle görülür fark yaratır. 14 yaşında hormon ne kadar fazla salgılanıyor bilemiyorum ama vücudunu toplamaya yeter.

Bir şeyde ısrarcı falan değilim, kilo alamaz demiyorum, ciddi sayılarda alamaz diyorum. İnsanların yıllarca uğraşıp yaptığını yapamaz diyorum. Sen ısrarla vücudunu forma sokar diyorsun, forma sokulacak bir vücudu yok zaten 42 kilo çocuk.

Bir şeyde ısrarcı falan değilim, kilo alamaz demiyorum, ciddi sayılarda alamaz diyorum. İnsanların yıllarca uğraşıp yaptığını yapamaz diyorum. Sen ısrarla vücudunu forma sokar diyorsun, forma sokulacak bir vücudu yok zaten 42 kilo çocuk.
Dostum 2 ay önce ölçülmüştüm o zaman 42 kiloydum şu anda daha kilo almışımdır ama kesin konuşmadım yarın tartılacağım zaten buraya yazarım umarım 48 kilo falanımdır çünkü kolay kilo alan bir insan değilim öyle hemen yiyip

Hay ağzını öpeyim gerçekleri görmüyolar hayal dünyasında yaşıyolar.

Bu arada yapılıdan kastım kaslı, kilolu bi vücut değil bu ilk 3 ayda kilo almaya ve kaslı olmaya "elverişli" bir vücudum olsun istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı