Zayıflama ve diyet

Kanka tuzu kes diyenler var onlar senin ölmeni istiyor haberin olsun tuzu sakın kesme. Gün içinde ne kadar kullanıyorsan normal hayatında o kadar kullanmaya devam et.
Tuzun fazlası zarardır. Çoğumuza göre normal sanılan miktar da zarardır. Yemeklerin içine tat verecek kadar bile atılsa günlük ihtiyacı fazlasıyla karşılar. Hiç kullanılmayacaksa mineralli soda ve deniz ürünleri alınarak da bu ihtiyaç karşılanır. Tuz sodyum klorürden ziyade iyot ihtiyacını karşılıyor. Onun için iyotlu tuz kullanılması doğrudur fakat mümkün olduğunca az kullanılmalıdır.
 
Dostum biraz uzun zaman geçmiş konu üzerinden ama bende lise 1 e gidiyorum 86 kiloydum 74 e düştüm 2 ayda sırf düzenli beslenerek eğer aklına yatarsa aralıklı oruç yapabilirsin ben yapıyorum şuanda hiç acıkmıyorum :D Hedefim : 60
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı