Haftanın 4 günü yürüyerek zayıflamak mümkün mü?

Dostum okulda yaşıyorum ve havasız ev çok küçük bilgisayarımı koyacak yerim bile yok her zaman iş yaptırıyorlar hep getir götür kafa dağıtacak zaman bile olmuyor yinede sağol boş zamanımda yapacağım bişeyler.
Allah öncelikle size kolaylık versin hocam. Şartlar dediğiniz gibi zormuş. Yani belki belli bir planın üzerinde gidemeyebilirsiniz. Ama devamlılığı asla bırakmayın, umut ışığı sağlayacak tek yegane teselliğimiz çünkü.

Fırsatları kovalayın,ortamdan uzaklaşın. Park veya bahçelerde ağaç ve çimenin bol olduğu yerlerde gezin,dolaşın. Hobi edinin ne zaman aklınıza yemek geldiğinde dediğim gibi farklı işlerle uğraşın ve aklınızdan atın gitsin.

Lütfen üzülmeye değmiyecek bir dünyadayız.
Tekrardan selamlar yarından itibaren 4 günlük yürüyüşü haftanın her günü yapıp, 1 saate indirgedim. Hafta sonları ise vücudun toparlaması için ek olarak basketbol'da oynayabilirim ama yürüyüş her zaman sabitleyeceğim. Günlük ekmeği 2 dilimle (Köy ekmeği) sınırlayıp,bol bol su tüketmek niyetim.

Eğer sosyal açısından bir sıkıntısı yoksa şayet konumu günlük olarak kullanmak isterim. Sadece bu konu için geçerli, umarım Moderatör ekibini kızdırmam. 😅 (Saygılarımı sunarım.)

26/10/20 : Hazırlanıyor..
27/10/20 :
28/10/20 :
29/10/20 :
30/10/20 :

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı