Zayıflıktan nasıl kurtulunur?

Katılım
30 Mart 2022
Mesajlar
180
Hocam sizce kas mı? Yoksa kemik mi? Sadece zargana olmaktan kurtulmak istiyorum. Kilo 42 bu arada yaş 14'e yeni girdim rica ederim dalga geçmeyin. Spora başlayalı evden yani 4 gün oldu.

IMG_20220523_235458.jpg


IMG_20220523_232214.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa tavsiyem, direkt kas yapmak için spora başlamaması. Gerekli tüm vücut hareketlerini yaparak, tam bir beslenme programı oluştursun kendine. Kilo ala ala vücut şekle girer. Birden yüklenmek doğru olmaz.
 
Hocam peki evde 5 kg dambıl var onları kaldırıyorum sadece sonra bazı hareketler falan sizce iyi mi benim için.
Bir zamandan sonra yeterli olmaz. O zamana kadar çalışabilirsin. Kilo alman için de eğer düzgün yemek yiyorsan ara öğün ekleyebilirsin. Eğer çok yiyorum alamıyorum gibi bir olaysa kalori saymanı öneririm.
 
Yağ birikir diye korkma. Hayvan gibi karbonhidrat içeren yemekleri ye(Makarna, pirinç pilavı, hamur işi(bazlama, ekmek, pizza)). Kışın kilo alırken aynı şekilde kas da istemesen de gelişecektir zaten. Evde düzenli şekilde şınav ve mekik çektiğim zamanlarda bile kas hatlarım oluşmuştu. Dediğim gibi yağ almaktan korkma ve baya yemek ye. Salona gidebilirsen ilk tercihin spor olsun.
 
Reis bende zayıfım ama benim bundan da zayıf 17 yasindaym ve aşırı kola içiyorum bundan kaynakli oldunu düşünüyorum sence bırakmalımiym
 

Yeni konular

Geri
Yukarı