Zengin olsanız mutlu olur muydunuz?

Zengin olsanız mutlu olur muydunuz?

Güzel soru tartışılabilir. Aslında zengin olsam hayatım tamamen farklı olurdu. İstediklerin için çalışmak yerine sadece alıyorsun. Büyük ihtimalle ilk başlarda iyi gelir sonradanda her şeyi alabildiğim için kendimi salarım tamamen gezmeye tozmaya başlarım ya da bütün gün evde oturur 8K televizyonda PS5 oynardım. Ve zenginliğim fazla uzun sürmezdi.

Güzel soru tartışılabilir. Aslında zengin olsam hayatım tamamen farklı olurdu. İstediklerin için çalışmak yerine sadece alıyorsun. Büyük ihtimalle ilk başlarda iyi gelir sonradanda her şeyi alabildiğim için kendimi salarım tamamen gezmeye tozmaya başlarım ya da bütün gün evde oturur 8K televizyonda PS5 oynardım. Ve zenginliğim fazla uzun sürmezdi.

Zenginlik sana yaramadı. :D

Zengin olup mutlu olamayacak varsa lütfen o zenginliği bana versin. İstediğini alabiliyorsun, istediğin yere gidebiliyorsun. Para sağlık getirmez diyenler var falan filan. Kardeş ben hayatımı istediğim gibi yaşayabiliyorsam kim takar sağlığı. En azından mutlu ayrılırım bu dünyadan.

Evet olurdum, şu anda parayla çözülemeycek gibi gözüken problemi bile aslında çözebilirdim (gerçekten parayla çözülüyormuş bahsettiğim sorun araştırdım)

Kesinlikle evet ama surekli tuketmek biyerden sonra bikkinlik verebilir, elinde imkan varsa yeni birsey uretmek,kesfetmek icin bir ugrasi bulunabilir. Ornek olarak SpaceX diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı