Zenginlerin işinin rast gitmesi yoksulların ise hep tersine gitmesi

AhmetAkif01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar zenginlerin işi hep rast gidiyor yoksulların ise hep tersine bazen hayat ne kadar acımasız diye düşünüyorum. Hep işim istediğim gibi gitse çok isterdim ama hep çıkmaz sokak yıpratıyor insanı sorunlar sıkıntılar vs. şimdi soruyorum işi rast gidenler nasıl bir duygu?
Bir şeyi zar zor alabilen ben hayattan pek zevk alamıyorum. Peki siz?

Zengin veya fakir herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler olur. Eğer şu an keyfiniz yoksa yarını bekleyin veya 1 ay sonraki yarını bekleyin. Sorunlar, sıkıntılar hepsi geçiçidir. Ne kadar sürede geçeceği bilinmez fakat elbet geçecek. Maddi durumun alakası yok bu olayla. Tabii ki her insanın derdi farklıdır.

Kimsenin işi, her zaman tam olarak rast gitmiyor; bundan dolayı da genelleme yapmak doğru değil. Bu varlıklı kimse için de yoksul kimse için de geçerli fakat zengin bittabi -maddi şartları ve bu şartların getirdiği avantajları dahilinde- çok daha avantajlı yoksula nazaran bu konuda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı