Zihnim çok yoruldu

• Konuyu başlatan 439902
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.241
Arkadaş istemiyorum ki. Ben, zort kuşaklarını başımdan savabilmek için kendimce teknikler bile geliştirdim. İşte görüyorsun.
Herkes senin düşündüğün gibi değil be kanka. 4 5 tane gerçekten sağlam arkadaşım var gayette normal olgun ve zeki insanlar. Açığa geçtim daha yeni sınıf yüzünden dediğin gibi çok boş insanlar var ama iyi insanlarda var. Bu ergence tavrın ve egon yüzünden diyorum arkadaşın olmaz diye.
Bir de patrick bateman çok önceden beri profil fotoğrafımdı discord ve steam da falan, sonradan bu adam ben ya diyenler çıktı ortaya. Pekte aldırış etmedim benim koyma sebebim; dizideki karakterin düşünce tarzıydı.

Son düzenleme:
Arkadaş istemiyorum ki. Ben, zort kuşaklarını başımdan savabilmek için kendimce teknikler bile geliştirdim. İşte görüyorsun.
Hocam arkadaşın dediği gibi egonuz tavan. Arkadaş edinmekten mi korkuyorsunuz? Arkadaş edinmek gayet güzel ki yaşınızı tahmin edebiliyorum arkadaşlarınızla sınıfta gülüşmek dersten sıkılınca arkayı dönmek güzel kendinizi siyah noktaya atmayın. Ve hocamın dediği gibi tavrın hoş değil. Gelecekte sorun yaşarsınız.

Herkes senin düşündüğün gibi değil be kanka. 4 5 tane gerçekten sağlam arkadaşım var gayette normal olgun ve zeki insanlar. Açığa geçtim daha yeni sınıf yüzünden dediğin gibi çok boş insanlar var ama iyi insanlarda var.
3, 4 tane olsa bile bana çok uzak kişiler. Çevrem fesat kişiler ile dolu, özel hayatımdan bahsetmeyeceğim ama tek diyeceğim akrabalarım falan da dahil. Bu zamana kadar senin neslindekilere güvendim ve başıma gelmeyen kalmadı. Kendimi korumalıyım, kimseye güvenmemeliyim.
Bu ergence tavrın ve egon yüzünden diyorum arkadaşın olmaz diye.
Ego ve ergence öyle mi? Bana ne kadar uzak kavramlar, gerçekten beni tanısaydın böyle demezdin dostum.

Ne hobisinden bahsediyorsun? Yeteneksizim ve hiçbir şeyden ciddi zevk alamıyorum. Spor yapabilirim örneğin ama maddiye bakıyor.
Sosyalleşmek konusunda, sen benim içinde bulunduğum neslin ne olduğunun farkında mısın? Ayrıca da etrafım fesat varlıklarla dolu, hiç kimseye güvenmemem gerekiyor.

Boş zamanım da yok, anladın mı evlat? Okul dışında sürekli aileme, kardeşime bağlıyım; anca geceleri birşeyler yapabilirim. Herhangi bir uğraşı, beni daha da dibe götürüyor.
Dostum ergenliğe yeni mi girdin? Bir tek sen yaşamıyorsun bunları.

Dostum ergenliğe yeni mi girdin? Bir tek sen yaşamıyorsun bunları.
Aslında konu bu yüzden açılmamıştı. Ben bunun için ağlamıyorum, sadece kendimi tanıttım. Lütfen asıl konuya cevap verin.
Artık sürekli düşünmekten, saçma sapan şeyler için kafa yormaktan sıkıldım, bittim, tükendim, yoruldum. Yorulmama rağmen, istememe rağmen şu an bile düşüncelerim beni bırakmıyor. Hayatıma bile odaklanamıyorum. Ben sadece dersime odaklanmak onun dışında başka hiçbirşeye kafa yormamak, oyalanmamak istiyorum. Bazı günlerde gerçekten delirdiğimi hissediyorum. Bugün dopamin orucuna başladım ama ne kadar işe yaracağını bilemiyorum. Önerilerinize gereksinimim var; rahatlamak, huzura ermek istiyorum.

NOT: Psikolog, ilaç önerileri istemiyorum.

Neyi anlamak istemiyorsun? Millet gecenin 1'inde sana cevap vermek zorunda mı? Cevap verenlerin de cevaplarını beğenmiyorsun. Orası ayrı bir ego. Cevap verenlere ise ergence karşılık veriyorsun. Adam sana güzelce tavsiye vermiş. Hobi edin demiş, spor yap demiş. Sen ise "bunların hepsi maddiyat" demişsin. Bir senin mi durumun kötü? Burada oturduk hepimiz zenginiz değil mi? Bizde biliyoruz bunların bazılarının maddiyat ile bağlı olduğunu ancak maddiyat olmadan da yapabilme şansın var. O yüzden boş boş konuşmayıp lütfen insanların önerilerini güzelce düşün, ergence hareketler sergileme. Cevapları da beğenmiyorsan konuya daha fazla bakmamanın zamanı gelmiş. Hadi iyi geceler.

Neyi anlamak istemiyorsun?
Niye bu kadar sinirlisiniz?
Millet gecenin 1'inde sana cevap vermek zorunda mı?
Hayır, değil. Ben yazıyorum, cevabı şimdi beklemiyorum.
Cevap verenlerin de cevaplarını beğenmiyorsun.
Onların önerilerine zamanında çok uydum, işe yaramadılar.
Cevap verenlere ise ergence karşılık veriyorsun. Adam sana güzelce tavsiye vermiş. Hobi edin demiş, spor yap demiş. Sen ise "bunların hepsi maddiyat" demişsin.
Bunda ergence birşey göremiyorum.
Bir senin mi durumun kötü? Burada oturduk hepimiz zenginiz değil mi? Bizde biliyoruz bunların bazılarının maddiyat ile bağlı olduğunu ancak maddiyat olmadan da yapabilme şansın var. O yüzden boş boş konuşmayıp lütfen insanların önerilerini güzelce düşün, ergence hareketler sergileme. Cevapları da beğenmiyorsan konuya daha fazla bakmamanın zamanı gelmiş.
Konu dışı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı