Zio Gaming koltuğu alınır mı?

Özelleştirilmiş koltuk zaten iade edilemiyor. İptal de edilemiyormuş hazırlanıyor durumundayken.
Hocam o zaman çok kafanıza takmadan devam edin isterseniz. Şöyle bir inceleme var buraya bırakıyorum arkadaş değişik bir şekilde çözmüş ama sonuçta çözüm çözümdür. Yazılımda dedikleri gibi çalışıyorsa dokunmamak lazım sanırım :D. Bu arkadaşın yorumu üzerine bende markus aldım şahsen.
 
Konu ile alakasız bir tecrübemi anlatmak istiyorum. 29.10.2021 tarihinde xDrive 15'li koltuk almıştım. Geçen haftaya kadar sorunsuz kullandım. Geçen hafta aniden amortisörü yağ kaçırmaya başladı ve boşluk oluştu. Mail ile kendilerine ulaştım ertesi gün cevap geldi ve yeni amortisör'ü 3 gün içinde gondericeklerini söylediler. Teknik destek olarak Türkiye'de çok ta sık rastlanmayan bir durum. Bence bu firmayı tercih edebilirsiniz hala iptal etme şansınız var ise.
Bugün amortisör elime ulaştı. Sıfır ürün göndermişler konuyu takip eden varsa bilgilendirmek istedim.
 
ZIO kesinlikle önermem, Oyuncu koltuklarının hepsi boş, gidin IKEA'dan kendinize uygun bir ofis koltuğu alın ya da sağlam başka bir markadan. Bir koltuk alıyorsanız özellikle bizim ülkemizde satış sonrası destek ve iade konusu çok önemli. ZIO'da bunlar yok.
 

Geri
Yukarı