Zombilerin olma olasılığı var mı?

İngilizce kaynak koydun. Tebrikler. Hep birlikte inanalım 🙂
O kadar sığ, o kadar düşüncesiz bir aklın var ki daha sana nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Dünya'da hali hazırda salya dediğimiz şey ile insandan insana geçen düzinelerce hastalık mevcut.

İnan uzun uzun yazacaktım yine ama yazmak istemiyorum ya, dostum haklısın sen.

Biri basıncın kilograma dönüşebildiğinden haberdar, diğeri insan dişinin alt deri tabakasına geçmeyeceğini savunur, diğeri çenemle halter kaldırayım der ironi yapar, neden bu konudayım ve neden bu düşünmeyi denemeyen insanlara bir şey anlatıyorum anlamadım, iyi sosyaller. 🤣

Ben de biliyorum çevrildiğini, çevrilmesi biriminin o olduğunu göstermez. Madem bilim yapıyorsunuz doğru düzgün yapacaksınız. Bu işin yöntemi budur.
Ne alaka kardeşim! Ben sıcaklığı illa bir birimle mi ölçmek zorundayım ya da basıncı? 1 atmosfer basınç demem 1 kilogramlık basınç derim, senin dediğin gibi olsa neden ölçü birimlerini birbirine çeviriyoruz ki? Bu kadar komik bir şey de ilk defa gördüm.

Biri basıncın kilograma dönüşebildiğinden haberdar, diğeri insan dişinin alt deri tabakasına geçmeyeceğini savunur, diğeri çenemle halter kaldırayım der ironi yapar, neden bu konudayım ve neden bu düşünmeyi denemeyen insanlara bir şey anlatıyorum anlamadım, iyi sosyaller. 🤣
Hadi bana göster, nerede alt tabakaya geçemez demişim. Lütfen göster. Koparamaz ile geçemez ile nasıl bir bağlantı kurdun acaba?
@Wilfaelor bekliyorum.

Hadi bana göster, nerede alt tabakaya geçemez demişim. Lütfen göster. Koparamaz ile geçemez ile nasıl bir bağlantı kurdun acaba?
Sana koparamaz, sadece alt deriye iner diye anlatmaya çalıştığım, cebelleştiğim yoruma "İngilizce kaynak koydun. Tebrikler. Hep birlikte inanalım." yazmışsın, buna "Teşekkürler, ben de kolunu koparmaktan bahsediyorsun sanmıştım, şimdi anladım" anlamını mı çıkarmalıyım?

Ne alaka kardeşim! Ben sıcaklığı illa bir birimle mi ölçmek zorundayım ya da basıncı? 1 atmosfer basınç demem 1 kilogramlık basınç derim, senin dediğin gibi olsa neden ölçü birimlerini birbirine çeviriyoruz ki? Bu kadar komik bir şey de ilk defa gördüm.
Halkın önüne birimleri terimleri atıp kullanmayı öğretmezsen bu olur işte. "Bu kadar komik bir şey ilk defa gördüm" der. Newton yerine kilogram kullanmaya devam edin; hatta dünya dışındaki gezegenlerde, dünyanın farklı yerlerinde de bundan sonra Newton kullanmayın. Basınca da kilogram diyelim. Hatta ivmeyi de kilogram cinsinden yazalım hepsi birbirine dönüşüyor zaten değil mi :)

Sırf birimleri çevirebiliyorsun diye gidip onu halihazırda birimi olan bir terimin yerine kullanıp bir de bana laf anlatıyorsunuz ya hayret ettim. Zombi salgını tartışmasına devam edin siz en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı