Zorbalığa uğruyorum

Ozel okulda okuyormussunuz ozelde okuyan biri Max ne kadar kavga edebilir ki. En kotu dayak yiyin ama kendinizi ezdirmeyin.

Dostum herkes aynı yapıya sahip olmuyor.
Sen sokakta büyümüşsündür bu tür insanlara alışıksındır. Bazı insan çevresi farklıdır bu tür insanları yeni yeni tanıyor.

Lisedeysen telefonun vardır ses kayıdını aç bitene kadar açık dursun bir şey olursa mahkemeye başvurun kanıtı süründürün
Yoksa bir şey yapmaya kalktıklarında müdürün yanına gidin özel olarak öğretmenlerle konuşun ailenize söyleyin darp raporu almaya çalışın.
En başta özel okula gitmekle hata yapmışsınız özel okul bana göre akıllıların daha iyi eğitim yapması için gidilen yer değil bana göre özel okul notları normalde düşük olan devlet okullarında sürekli şikayet alan disiplin yiyenlerin gittiği yer.

Dostum gayet kendini koruyabilecek yastasin, niye annene veya ogretmenlerine sikayet ediyosun bu daha cok zorbalanmana yol acar. Kendini ezdirirsen ezerler. Yok dava acin, yok polismis sacma isler.
Dostum, bizim ülkede arka diye bir muhabbet var biliyorsundur.

Merak ettiğim bir konuda bilgili gözüküyorsun. Sana nereden ulaşabilirim?

Böyle insanlara ağır hapis cezası gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…