Zorbalığa uğruyorum

Ozel okulda okuyormussunuz ozelde okuyan biri Max ne kadar kavga edebilir ki. En kotu dayak yiyin ama kendinizi ezdirmeyin.

Dostum herkes aynı yapıya sahip olmuyor.
Sen sokakta büyümüşsündür bu tür insanlara alışıksındır. Bazı insan çevresi farklıdır bu tür insanları yeni yeni tanıyor.
 
Merhaba bir çocuk tarafından benden güçlü olması ve çevresi sevenleri olduğu için bana akran zorbalığı uğrayan biri var beni gördüğünde yumruk atar dün hastalanmistim hafif öğle arası sınıfıma girdim bana 5 TL en var mı diye sordu yok dedim eğer varsa hepsini alırım dedi yanıma geldi bana zorbalık yapmaya başladı yapma dedim çevredeki çocuklarda seyirci kaldı bu duruma sıranın üstüne çöp kovası koydular tekme atmaya çalıştılar sonra dayanamayıp sınıfta ağladım sonra dalga gecer gibi konuştu dalga geciyorsun hala dedim dalga denizde olur dedi bende anneme anlattım öğretmenimi aramak istedigini söyledi sizce yaptığım doğru mu? Bu zorba davranışlara daha sonra devam eder mi? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim sınıf değişikliği çözüm mü?

Lisedeysen telefonun vardır ses kayıdını aç bitene kadar açık dursun bir şey olursa mahkemeye başvurun kanıtı süründürün
Yoksa bir şey yapmaya kalktıklarında müdürün yanına gidin özel olarak öğretmenlerle konuşun ailenize söyleyin darp raporu almaya çalışın.
En başta özel okula gitmekle hata yapmışsınız özel okul bana göre akıllıların daha iyi eğitim yapması için gidilen yer değil bana göre özel okul notları normalde düşük olan devlet okullarında sürekli şikayet alan disiplin yiyenlerin gittiği yer.
 
Hayatin icinden tavsiyeler. 16 yasında cocuk derken anlamadim bende 17 yasindayim kendi basima ne isler yaptim, kendimi ezdirmedim, milleti ezdim ama ailemin basi derde felan girmedi rahat ol. Ek olarak bu cocuk 2 yıl sonra resit olacak daha kendi hakkini bile hak hukukla annesine soyleyerek ariyacaksa, kendi ayaklarinin ustunde nasil duracak.
Merak ettiğim bir konuda bilgili gözüküyorsun. Sana nereden ulaşabilirim?
 

Geri
Yukarı