Zotac GTX 980 FPS sorunu

meerkrieg

Hectopat
Herkese öncelikle merhaba sistemi 4-5 aydır kullanıyorum fakat birtürlü fps sorununu çözemedim arkadaşlarımın pc si benim pc si me göre kat kat daha düşükken benden yüksek fps alıyorlar. Oynadığım oyunlar World of Warcraft , League of Legends. Isı problemi olabilir mi diye program yükleyip baktığımda max 55-60 dereceye çıkıyor. Win10 da yükledim hiç bir değişiklik olmadı sürücülerim güncel. World of warcraftta ultrada arkadaşımla aynı bölgede baktığımız fps de onun sistemi benimkinden daha düşük olmasına rağmen fps benden daha iyi alıyor sizce sorun nerdedir? Lütfen yardımcı olur mısnz?

Sistemim :
Zotac GTX 980 omega edition
i7-4790 3.6 Hz
Force LS Corsair 240 GB SSD
2x4 GB Kingston Fury RAM
Gigabyte Z87-HD3
750W OCZ Z5 series

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi afterburner ile değerlerinizi kontrol edin hocam. Gerekirse programı kurun technopat videolarında ki gibi verileri sağ üste verin videoyu paylaşın yardımcı olmaya çalışırız.

GeForce dan sürücünü en son sürüme güncelle sonra anakartının sürücülerini kendi sitesinden güncelle 3.parti program kulanma el ile güncelle windowsu güncelle eğer sorun devam ederse format atmayı dene en son çağre de parçaları garantiye götür

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı