Zotac RTX 3060 Ti alınır mı?

@DemirMuroo 3000Mhz kurtarır, 5600X'in saf çekirdek gücü 3060 Ti'ı taşır eğer CPB kapatmazsan. Yine de ileride satıp 3600mhz RAM'lere geçmen iyi olur.
Merhaba size sorum 1 CBM nedir
2 olarakda bu bendeki anakart 3000 MHz e çıkarır mı?
3060'ı var bende, bu modelde var. Ti'da da vardır muhtemelen.
Sizde 3060 serisinin white edition modeli mi var doğru mu anladım birşey sorucam size

Merhaba size sorum 1 CBM nedir
2 olarakda bu bendeki anakart 3000 MHz e çıkarır mı?

Sizde 3060 serisinin white edition modeli mi var doğru mu anladım birşey sorucam size
Core performance boost, Ryzen işlemcilerin tam güçte çalışmasını sağlayan özellik.

@DemirMuroo işlemcinin otomatik turbo hızına çıkmasını sağlayan özellik CPB oluyor. Detaylarını ararsan bu forumda bulursun. Anakartın destekliyor o hızı evet.
Teşekkürler , Bu işlemciye overclock yapmak istemiyorum dediğin şey sanırım oyuna vs birşeyler yapınca CPU otomatik hızlanıyor son hızına kadar ondan mı bahsettin
Alınır da RAM'lerin hızı neden bu kadar düşük, yeni almadın sanırım?
Ramlerim hakkında yazı yazmışsın yeni gördüm , benim bir kafamda fikir var ilerleyen zamanlarda oyunlar 16 GB ramden fazla ihtiyaç duyacak , ben aynı ramlerden 2 tane daha alsam 32 GB yapsam hepsinide 3000 MHz yapsam nasıl olur,? Birde bütün ramler ocli olunca sorun olur mu ?

Zotac modelleri genelde ısınan bir yapısı var soğutma performansı çok iyi değil bunun bilincinde olmak gerek
Biliyorum bende 3 sene önce Zotac GTX 960 4 GB vardı dediğin gibi ısınma sorunu gördüm 75-80 derece oluyordu aldıktan 1.5 sene sonra . Bu model ile üstüne katmış olmaları lazım 60 -65 derece beklentim pek yok bu kartta 80 e vurmasın ilk günden yeter

Biliyorum bende 3 sene önce Zotac GTX 960 4 GB vardı dediğin gibi ısınma sorunu gördüm 75-80 derece oluyordu aldıktan 1.5 sene sonra . Bu model ile üstüne katmış olmaları lazım 60 -65 derece beklentim pek yok bu kartta 80 e vurmasın ilk günden yeter
80 derece olursa kart eriyecek mi? 80 derece de dert edilmeyecek üzerine düşünülmeyecek bir sıcaklıktır. Siz uygun fiyatlı bir model almaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı