P2W kokuyor.
Random yasak olmasa buna atardım. P2W bir oyun Zula. Hemde kralı.Bence Zula P2W değil.
Ekrana ağzım açık bakıyorum şuan
Ben bunu biliyorum zaten. Youtube'da ses efektlerinin oyuncuya etkisi hakkında video var. Biraz araştırıp bulabilirsin.Ses efekti sadece senin elindeyken sana duyuluyor. Düşman yine normal vandal sesi, normal vandal reload animasyonunu görüyor/duyuyor.
P2W pek kalmadı oyunda gerçek para ile alınabilen herşeyi normal kullanıcılar da erişebiliyor.Random yasak olmasa buna atardım. P2W bir oyun Zula. Hemde kralı.
Ben bunu biliyorum zaten. YouTube'da ses efektlerinin oyuncuya etkisi hakkında video var. Biraz araştırıp bulabilirsin.
Para vermeyen bir oyuncunun birkaç yılda yapabildiği şeyi para veren oyuncu birkaç dakikada yapabiliyor. Nasıl kalmadı? Oyunu çıktığı yıldan beri oynuyorum, oyun bayağı P2W.P2W pek kalmadı oyunda gerçek para ile alınabilen her şeyi normal kullanıcılar da erişebiliyor.
Anlamıyorum. Aynı zamanda merak ediyorum P2W diyenler şu son 1 ay içerisinde açıp oyunu oynadı mı acaba?
Kesinlikle P2W değil (!). Yani sadece silah almak için para veriyorsunuz ne var bunda?Bence Zula P2W değil.
Hocam normal sunuculara değil hızlı lobi TDM girin. -15 seviye iseniz -15 seviyeler ile karşılaşacaksınız.Ben oynadım hatta 3 gün önce +7 diye bir saçmalık koymuşlar oyun parayı verip iyi oynadığını sanan çocuklarla dolu çocuk oynamayımı bilmiyonuz diyor ama bizden beter oynuyor ve sadece 10 mermisi falan deyiyor adama tek atıyor zaten diyoki oynamayımı bilmiyonuz oyun hem P2W hem de aşırı toxic çocuklarla dolu.
Zorunda değilsin kendin 1 saat içinde kasıp 7 günlük silah alabilirsin. (bütün iyi silahların fiyatları aynı. AUG 7 gün 20K, MPT 7 gün 20K, M468 7 gün 20K)Kesinlikle P2W değil (!). Yani sadece silah almak için para veriyorsunuz ne var bunda?
Daha geçen gün yeni hesap oluşturup girdim oyuna. Adam +3 M468 ile oynarken ben AK47 ile oynuyordum. Hızlı lobi ile girdim oyuna bu arada.Hocam normal sunuculara değil hızlı lobi TDM girin. -15 seviye iseniz -15 seviyeler ile karşılaşacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.