Zula'ya ilgi neden azaldı?

Sadece yedikleri paraya bakıyorlardı en son hilelerde yükselmiş durumdaydı P2W ne beklersinki.

Oyunu 4.5 yıl boyunca aralıksız emek vererek ve çok fazla para harcayarak yükselttiğim hesap ile bir çocuğun şoktan 40 liraya aldığı kod ile çok rahat bir şekilde hesabının benim hesabımla eşit olduğunu görünce oyundan bıktım sonra herkese sınırsız MPT ve hayvan gibin materyalı ücretsiz verince hiç para yüklenmeyen hesaplar ile de eşit olunca emeğin bir hiç olduğunun ve oyunun 2, 3 kuruşluk karı için özel tekliflerde 100X kar yaptıklarını ve kaslara 10 alana 15 bedava etkinliklerini görünce eski oyunculara değer değil çocukların cebindeki son paraya göz diktikelrinin anlayınca 30 kişilik kanımız ile oyunu bırakma kararı verdik ama oyuna sinirlendiğimiz için oyuna ders vermek isteyip hile kodlayıp Free şekilde dağıtıp kendi hesaplarımızı hile ile en yüksek ranaka getirip sıralamaya soktuktan sonra ban yiyip oyunu bıraktık ve oyunun hileler ile mücadelesini izledik gayet başarılı şekilde tüm hilelerimizi fix lediler.

Eskiden başla dediğim an başlardı sunucular falan dolu olurdu. Şimdi oyuna bir girdim, 3 dakika eşleştirme bekliyoruz. Neden ilgi azaldı?
Oyun her anlamda kötü aim sistemi yok, haritalar çalma, sesler kötü, grafikler kötü(çöp), p2w yani her anlamda kaybetti bu oyun biraz oynandı onun sebebi ise Türk oyunu diye piyasaya sunuldu

charmquell in videosu var bununla ilgili. Telif atıp sildirdiler sonra hayali oyunumu nasıl batırdım diye SULA isimli video yaptı. Oyun P2W ve hile kol geziyor gram zevk vermiyor.

Cs go falan oynadıktan sonra zula mario oyunu gibi kalıyor. Cs2 çıkacak zaten valoya bile ilgi azaldı. Ayrıca oyun içi pazar ekosistemi yok ve artı basma olayı ile kendini bitirmiş.

Eskiden başla dediğim an başlardı sunucular falan dolu olurdu. Şimdi oyuna bir girdim, 3 dakika eşleştirme bekliyoruz. Neden ilgi azaldı?

Harcanmış bir oyun bana kalırsa. Piyasada ki en iyi optimizasyona sahip online oyunlarından bir tane örnek verin deseler kesinlikle Zula'yı gösteririm. Ancak oyun P2W. Bu da oyundan aldığımız zevki minimuma indiriyor.

Hep aynı yeni skin getiriyor okdadar sadece para yatıranlara özel güncelleme gelirse bayar oyunda ilerlemek için para yatırmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı