WP'ye geçsem mi?

Windows Phone'lar bence akıllı değil. Uygulamaların çoğu web sitesi tarzında. Eksiği kapanıyor dendi ama kaç sen oldu hala aynı. Bence geçme. Bu arada @Furkan Yenen 516 adet mesajının 500'ünde "Note 3 kullanıyorum tavsiye ederim" yazıyor. :ROFL: Güle güle kullan.
Güldürdünüz beni. Sağolun :) Amacım biraz önyargıları kırmak. Touchwiz kasıyor Samsung alınmaz diyen insanlar icin. Cihazdan gayet memnunum. Touchwiz şişmesi falan hikaye. Bana 1 haftada telefon batar dediler. 21 tane oyun yüklü 1.5ay oldu alalı. Banamısın demiyor telefon. G3 ile Note 3 arasında kalmıştım. Iyiki Note 3 almışım. Ayrıca pil 1.5 gün gidiyor çok memnunum.
 
1000 Tl'den fazla bütçeye android alınmalıdır bence.

Aksine S5'den 1520'ye terfi ettim. O kadar para verip berbat bir işletim sistemi kullanmak beni aptalmışım hissi verdi. 2 haftadan sonra donmalar başladı. Buda haliyle insanın moralini çok bozuyor. Hevesle aldığınız bir cihaz sizi hüsrana uğratıyor. Online satış ile derhal elden çıkardım. Lumia telefonlardan olan 1520 modeline göz atmak istemiştim hoşumada gitti şuan hala kullanmaktayım hiç bir problemle karşılaşmadım bugüne kadar evet mağaza elbette Android'de daha iyi fakat başka hiç bir gram "+" 'sı yok. WP'de şunun şurasında ne kadar oldu ki vahiyle uygulama gelsin? İlk önce geliştiricilerin WP ekosistemine uyum sağlaması da gerekecek. Eninde sonunda WP mağazasıda gelişecek sonrasında rakibi olacağını sanmıyorum. Özellikle Windows 10'la tüm platformların birleşmesi diğer işletim sistemlerini zora sokacaktır.

Android bir daha kullanacağımı sanmıyorum.

Android kullanıyorum ama telefon değiştirmek istiyorum. G2 ya da Meizu mx4 alacaktım ama Windows phonelara da bir bakayım dedim. WP kullanan arkadaşlar yorumlarınız neler ?

@mtsertkaya

Öneririm WP ama uygulama benim için olmazsa olmaz diyorsanız, WP geçmek için sizin için erken olabilir. Standart çoğu uygulama var, işinizi görecek uygulamalar mevcut. Ama daha fazlası olsun diyorsanız Android'de kalmakta fayda var.

WP kullanmadan yorum yapıp şöyle böyle diyenlerin çeşitli markaların fanı olduğunu düşünüyorum. Adam kullanmadım diyor bide altta şöyle böyle diyor. Yani bu tarz insanlardan değil bilgi, muhatap bile olmamanı tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S5i 2 haftadır bir arkadaşım kullanıyor hiçte kasmıyor. S5 parasını bence hak etmiyor olarak ama 2 haftada kasıcak cihaz değil. Lumia kullandım gercekten stabil ama ara yüzü filan bir süre sonra sıkıyor. Bence lumia düşük bütçelerin telefonu.
 
Bence WP, iOS gibi stabil bazı arkadaşların dediği doğru düşük özellikte bile stabil kullanım var diye. WP'nin tek negatif yönü menüsü kötü bir ara da uygulama sıkıntısı var diyorlardı ama nasıl şuanlar durum bilmiyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı