CS:GO vs Valorant

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chavos

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2021
Mesajlar
1.088
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS:GO oyununu 2 yıl oynadıktan sonra Valorant diye bir oyun çıktı. İlk zamanlar çok ön yargılıydım piyasa da adam akıllı tek FPS oyunu CS:GO vardı.

CS:GO oyununa kendimi vermiştim ve zamanımı o oyunla geçiriyordum. Sonra Valorant diye bir FPS oyunu çıktı bu oyn çıktıktan 2-3 ay sonra indirip oynadım çünkü önyargılıydım. CS:GO oyununu sildim:D

Bu Valorant oyununun bir sıkıntısı vardı, koşarak sıkmak. Bu çok da büyük bir sorun değildi oyunun zorlaşmasını sağlıyordu.

Tabi ben uzun süre CS:GO oynamayıp Valorant'ta böyle koşarak sıkmayı insanlar yücelttiği için ben de Valorant'a basit bir oyun gibi bakmaya başladım.

Sonrasın da CS:GO indirdim ve oynamaya başladım, aklım da Valorant'tan daha güzel fizikli daha zor bir oyun canlanırken nasıl bir deneyim yaşadığımı anlatayım:

Herkes koşarak zıplayarak vuruyor, eline AWP alan ölmüyor, 5 kişinin içine koşarak P90 ile dalan mı dersiniz, AWP ile zıplayarak vuran mı dersiniz, 1 saniye de peek atan mı dersiniz?

Şunu söylüyorum ki artık bu piyasanın güncel oyunu Valorant.

Emin olun ki CS:GO Valorant'tan daha çok acayip bir oyun.

Sen oynayamamışsın diyenlere ise ben CS:GO maçın da 4 maç atıp sildim ve her maçta 25 kill üstü aldım.

İyi günler.

Not: Neden CS:GO oyununu hiç oynamamış gibi yorum yaptınız derseniz eğer uzun bir süre Valorant oynayınca CS:GO oyununu unuttum.
 
5 yıldır CS:GO oynuyorum hileler olmasa oturur saatlerce yine oynarim 2 hesabimdada toplam 5K uzerinde saat mevcut :D ama Valorant'a gelirsek sarıyor ama 12 yaşında çocukların oyuna girip AAA derecelimi girmişim seri ff verelim annem babam çağırdı muhabbetlerinden bıktım 2 hesabimdada global kasıp turnuvalara katılmıştım CS:GO candır. Ama Valve hilelere çözüm bulmadığı sürece oyunu yüklememeye yeminliyim :)
 
CS:GO'yu Valorant'a göre daha fazla seviyorum. Atış mekaniği falan olsun. Valorant oynamayı bir süre denedim fakat CS:GO kadar sarmadı. Valorant'ı sevmeme sebebim koşarak vurma olayı. CS:GO'da sadece hafif makinelı ve tabancalar ile koşarak vurulabiliyorken Valorant'ta her türlü silahtan koşarak ölüyorum. Bu arada Valorant'ı bırakmadan önceki rankım elmas 1'di.
 
Tabii ki de Valorant'ta güzel bir oyun. Belki ilerleyen zamanlarda bir daha şans vermeyi deneyebilirim.
 
CS:GO bin basar ben özel yetenekleri olan ajanları sevmiyorum abi adam uçarak kafama diken atıyor biri ışınlanıyor biri can dolduruyor bence bir FPS oyununda olmaması gereken özellikler bu yüzden CS:GO.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı