DreamSpark'dan Windows 8.1 Alma ve Harddiske Atma

mgamsiz

Kilopat
Katılım
13 Şubat 2015
Mesajlar
122
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle. Ben DreamSpark'a öğrenci olduğumu kanıtladım ve Windows 8.1 indirmek istiyorum. Lakin şuanda ablamın bilgisayarında bulunuyorum ve yeni aldığım freedos laptop bugünlerde gelecek. Kendi harddiskime (600 GB'lık, Windows ne kadar alan istiyor bu arada ?) ablamın bilgisayarına kurmadan (Windows 7 var.) nasıl atabilirim. İndirme nasıl oluyor hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca indireceğim şey bu mu?

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kısma kadar biliyorum. Asıl sorum Windows 8.1 indirdikten sonra indirilen bilgisayara kuruluyor mu? Yoksa dosya halinde mi?
 
Step 1' e tıklayıp Secure Download Manager programını indirin. Step 2 tıklayıp dosyayı indirin. Program ile ile iso dosyasını indirin.
 
Key alma kısmından sonra download tuşuna bastım ve karşıma bu seçenekler geldi. 1. adımı indirdim ama kurmadım.

Windows'u ve Rufus'u indirdim. UEFI Windows 8.1 Kurulumu için USB Bellek Hazırlama videosundaki gibi yapacağım. 4 GB'lık USB belleğim yeter mi? Windows 3,6 GB çünkü. Ayrıca o videoda Rufus ve Windows'un üstünde bir bir CFG dosyası vardı o ne ?

Çok soru soruyorum kusura bakmayın. Monster Abra A5 v5.1.1 modeli UEFI destekliyor mu? Ona kuracağım da.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı