EasyCep'den iPhone 7 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mükemmel kategorisinde ürün aldıysan sorun olcağını sanmıyorum ki 14 gün iade şansın var.
Mükemmel kategorisinde aldım hocam normalde Çok iyi alıcaktım fakat stok kalmamış varda istediğim renkten yoktu kulaklık alıcaktım fakat 2.400 Liraya İphone 7 Black aldım.
 
Bu bahsettiğiniz Mükemmel > Çok iyi > İyi durumları sadece dışı için mi geçerli yoksa Mükemmel olanın tüm aksamları dahil daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?
 
Kesinlike bi problem yaşadığınızda uğraştırmadan iade alacaklardır.(!) Güzel memleketimdeki iş ahlağından bi habersiniz.
 
Kesinlike bi problem yaşadığınızda uğraştırmadan iade alacaklardır.(!) Güzel memleketimdeki iş ahlağından bi habersiniz.
Neden ? Sonuçta hakkım değil mi iade etmek ve bunu tapış tapış alacaklar yani sonuçta Müşteri hakkı.
 
Neden ? Sonuçta hakkım değil mi iade etmek ve bunu tapış tapış alacaklar yani sonuçta Müşteri hakkı.
10 Günlük bir iade süreci ile uğraşıyorsunuz. Almaya ne kadar değer siz bilirsiniz.
 
Geldiğinde bizimle de paylaşın. 14 günlük süreyi iyi kullanın. Bide kozmetik durumu olarak hangisini aldınız.
''Mükemmel'' Olanı aldım hocam.
Hocam selamlar telefonum geldi özet geçeyim sizlere İphone 7 Black 32 GB Modelini aldım telefonun kurulumunu yaptım sıkıntısız çalışıyor kargolamada başarılı kısa özet geçeyim sizlere tam olarak ilk iphone deneyimim ve gayet beğendim fakat ilk başlarda sorunsuz çalışıyordu %10 gibi bir şarjı vardı kurulumu yaptıktan sonra şarja taktım ve şarj azalmaya başladı bu arada gönderdikleri adaptörü ve kabloyu kullandım telefon açılmıyor şuanda sebebini bende anlamadım Müşteri hizmetlerini aramayı deneyeceğim sizlere tavsiyem işinizi garantiye alıp sıfır bir telefon almak İphone 7 Güzel bir telefon eğer telefonu açmayı becerirsek sizlere deneyimlerimi bir konuda sığdıracağım teşekkürler.
Durum Güncellemesi : Telefon nedense arkasına bir kere tıkladığım zaman pil ekranı geldi şuan şarj oluyor şarj olurkende açılmıyor telefon bu iphonenun özelliği mi bilmiyorum fakat Adaptör kötü onu söyleyebilirim.
Telefon Yine tepki vermiyor.
 
Son düzenleme:
"Mükemmel" olanı aldım hocam.
Hocam selamlar telefonum geldi özet geçeyim sizlere iPhone 7 Black 32 GB modelini aldım telefonun kurulumunu yaptım sıkıntısız çalışıyor kargolamada başarılı kısa özet geçeyim sizlere tam olarak ilk iPhone deneyimim ve gayet beğendim fakat ilk başlarda sorunsuz çalışıyordu %10 gibi bir şarjı vardı kurulumu yaptıktan sonra şarja taktım ve şarj azalmaya başladı bu arada gönderdikleri adaptörü ve kabloyu kullandım telefon açılmıyor şu anda sebebini bende anlamadım müşteri hizmetlerini aramayı deneyeceğim sizlere tavsiyem işinizi garantiye alıp sıfır bir telefon almak iPhone 7 güzel bir telefon eğer telefonu açmayı becerirsek sizlere deneyimlerimi bir konuda sığdıracağım teşekkürler.
Durum güncellemesi: Telefon nedense arkasına bir kere tıkladığım zaman pil ekranı geldi şu an şarj oluyor şarj olurkende açılmıyor telefon bu IPhone'nun özelliği mi bilmiyorum fakat adaptör kötü onu söyleyebilirim.
Telefon yine tepki vermiyor.

EasyCep tamamen şans işiymiş onu anladım :D ben sıfır sorun yaşadım benim eskiden de iPhone 7 cihazım vardı bir telefoncuya vermiştik içini açarken plakaları yanlış vidalarla takmış o yüzden telefon anormal çalışıyordu sonra doğru vidaları takınca kendi gelmişti cihaz sizin cihaz da aynısı olmuş olabilir geçmiş olsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı