Valorant kitlesi CS:GO'yu aratıyor

Mis gibi oynuyorsun chatten birisi 7 sülale sövüyor tüm ortamı kaçırıyor veya kaybetmelerine karşı ez yazmaları falan çok saçma geliyor bana genellikle herkesi engelliyorum maç başlamadan.
 
Kanka o kadar haklsını ki :D Son zamanlarda 5 kişi birlikte oyuna girmeye başladık anca rank atlayabiliyorum. Faceit 6 lvl görmüş bir oyuncu olarak en azından bi dia hakediyorum diyordum, Gold stuck kaldım ne yapacağım diye düşündüm anca 5 kişi girmek geldi aklıma. Yoksa yemin billah boostlacaktım
 
Bana da aynısı oldu. Şşt Allah'ını bir şey yapayım, anana bir şey yapayım, bilmem neler. Bunları sebepsiz yere yapıyorlar. Yanlarında da bir tane kezban var. O kadar kolsuz ki adamı tutturamıyor. Kolu yok bildiğiniz. O da bir şey denince zıplıyor. 3 kişi böyle sıkıntılı tiplerle bir maç geçirip sinir hastası oldum. Bundan sonra mute all yapıp keyfime bakacağım.
 
Oyunda spray yok. Kitlesi mükemmel olsa bile oynanmaz bence. Rainbow Six Siege > CS:GO > Valorant. CS source 2 çıkarırsa 1. ye yükselir ve en az 10 sene tahtı sallanmaz.
 

Geri
Yukarı