Asus Zenfone 5 Nasıldır?

Zack25024

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Akıllı telefon almayı düşünüyorum. Telefonlardan pek anlamadığım için size danışmak istedim. Limit 800 TL. Donma veya kasma yaşamadan oyun oynayabileceğim bir telefon istiyorum. Pek fazla özellik istemiyorum, donma ve kasma yapmaması benim için çok önemli. Asus Zenfone 5 düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Asus Zenfone 5'ten başka telefon önerilerine açığım.

Not=Kullanmadığınız telefon hakkında yorum yaparken kullanmadığınızı belirtin.
 
2-3 ay kullanıp tuvalete düşürüp değiştirmek zorunda kalmıştım. Zenfone 6 büyük gelmezse öneririm ama Zenfone 5'in şarj problemi var. Çabuk bitiyor ve şarj olması da uzun sürüyor. Dış sesi de çok iyi değil. Ama performans olarak gayet iyi ve arayüzü çok akıcı. Zenfone 6 büyük gelirse zenfone 5 öneririm. Bence fiyatına göre tasarımı, performansı ve kalitesi oldukça iyi.
 
Benimkinden az çıkıyordu ama güncellemeleri yapmıştım. Kardeşiminkinden idare eder çıkıyor güncellemedi hiç telefonunu. İdare ederdir herhalde lollipopta. Belki benimkinin donanımsal bir problemi vardı. Şarj dışında önemli bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Dışardan müzik dinlemeyi çok tercih etmiyorsanız tabii.
 
Merhaba ZenFone 5 kullanıyorum.Size herşeyi doğruca yazacağım.Birçok telefona göre ses az çıkıyor yani çok denilirse bariz yalan olur.Oyunlar için demişsiniz ekran büyük,dokunmatikte sorun yok rahatlıkla kasmadan oynarsınız ama özellikle mobil veri açıksa şarj çok gider.Ha birde oyun oynarken yada yoğun işler yaparken ısınıyor telefon ama artı yön olarak Android LL geldi yani 5.0 bu güncelleme ile çok güzel oldu.Bir artı özellik ise zenfoneasus.com sitesi var orada telefonla ilgili tüm herşeye ulaşabilirsiniz..Sonuç olarak tavsiye ederim ama bütçeyi azıcık çoğaltarak ZenFone 2 alabilirsin.Sorun olursa bana ulaşabilirsin :)
 
Telefonu en yakın arkadaşım kullanıyor. İncelemiştim biraz. Donma kasma yok lakin şarjı su gibi gidiyor ve sesi bariz bir biçimde az çıkıyor. Hoparlörünü hiç beğenmedim.
 
Bildirim ışığı ve flash bulunuyor mu ? Ekranı sağlam mı yani düştüğü an kırılmaz değil mi ?
Bildirim ışığı ve flaş bulunuyor tabiiki.Youtube'den inceleme videolarını izleyebilirsin.Ayrıca Gorilla Glass 3 ile korunuyor ekran yani ultra kırılmaz ama yinede koruyucu falan taktırabilirsin.
 
Araştırırken farkına vardım.Bir Asus Zenfone a502cg varmış birde a501cg.Siz hangisini kullanmaktasınız ? Ben 2 gb ram bulunanı almayı düşünüyorum yani a501cg
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı